I want more!







Tjeeena! Min dag har varit halv bra, haha. Blev väckt klockan 8 och sen så hittade jag inget jag ville ha i stan.... Så blev lite arg. Träffa´de Tonja och Tora i stan fina fina brudar. Smackade nya Kex choklad med blåbär det smakade faktiskt gott ;) Skulle träffa en kompis nu på kvällen det blev inte av. Idag fyller min mamma år så STORT GRATTIS MAMMIS! Imorgon blir en jätte bra dag. hihih Sista dagen man är 14 år, låtter lite tråkigt haha nee nu ska man tänka positivt. Pratade med älskling Uma idag. Saknar lilla Sten men vi ses om några dagar. jag måste sluta äta alla goda saker här i swe annars kommer allt det jag käpat för försvina på några dagar buuuuuuuuuuu!!! Ska sova snart

Pusssss!


I want more!







Tjeeena! Min dag har varit halv bra, haha. Blev väckt klockan 8 och sen så hittade jag inget jag ville ha i stan.... Så blev lite arg. Träffa´de Tonja och Tora i stan fina fina brudar. Smackade nya Kex choklad med blåbär det smakade faktiskt gott ;) Skulle träffa en kompis nu på kvällen det blev inte av. Idag fyller min mamma år så STORT GRATTIS MAMMIS! Imorgon blir en jätte bra dag. hihih Sista dagen man är 14 år, låtter lite tråkigt haha nee nu ska man tänka positivt. Pratade med älskling Uma idag. Saknar lilla Sten men vi ses om några dagar. jag måste sluta äta alla goda saker här i swe annars kommer allt det jag kämpat för försvina på några dagar buuuuuuuuuuu!!! Ska sova snart

Pusssss!


I need your Love

Så charmig pojke...


Heeej! är i Sverige nu och är jätte glad. Igår träffade jag Uma, Amanda, Sanna o Tonja. Sanna va en som visst att jag skulle komma. Så blev jätte glad när jag såg dom. Sen så satt vi och ´prata lite och så. Va på middag hos Amanda för hennes bror fyllde 20 år trevlig trevlig. Sen runt halv tio åkte vi till Cafe 60 och hade det jätte trevlig Uma gick för hon skulle träffa en person. Jag är verkligen så glad att jag har så fina vänner. Idag ska jag vara hemma med min familj.

Puss o kram!


IM DONE!


En glad Lisa och Issa Somaren 2010

Nu är jag klar med allt och det är lov!!! Jag är så himla glad ni ska bara vet. Woohhoo! Ha en awesom fredag för det ska jag ha!


The Last day!




Gooood Morgon!

Sitter i skolan på min första och lektion, idag är det fredag och sista dagen i skolan förre lovet woohoo! Är så glad. Så idag ska man ha en kul dag för ju roligare man startar sitt lov desto roligare blir det. Laura ska iallafall kom hit runt två och sen ska vi åka och shoppa lite. I förre går var vi i Studion och lyssnade på hur Marc o co spelade. Va väldigt trevligt folk där. Måste få in allt nu innan lovet så ska verkligen jobba idag. Måste hitta en present till mamma för hon fyller år på måndag så ska leta idag. Men nu måste jag plugga vidare.

Puss


I Know I can do it



Jag tror jag måste börja bry mig om mig själv, börja bara vara mig själv och inte försöka vara en ideal flicka som inte vill ha kul. Jag vill vara mig själv, bara chilla med livet. Men jag vet ine om jag vågar. Men bara jag tror på mig coh har den rätta personen by my side så kommer jag att lyckas. Jag har mycket som händer nu, men om inte jag gör det vem annars kommer att göra det.

My little K

Jag älskar dig så himla mycket! Och bilden är ju så himla söt!
Snackade med Älskling Sten!! OMG gud vad jag saknar henne har gått 3  dagar sen jag vi sågs och jag dör typ redan <3 Hon är i Dubai nu, Vill ju lätt vara där med henne. Men I sommar eller änns på våren då ska vi lätt åka någonstans! Kan bara tänka mig, Sten och jag på en resa! HAhah det kommer bli ONZE ONZE ONZE Baby!

Raffaello

sommaren 2009!
GooodKväll!
Ska nu snart sova efter en lång och fin dag. Skolan gick bra idag fast lite mot slutet så fanns det en jobbig person heh, sen åkte jag till massage som jag trodde skulle vara ganska smärtstillande men nej det känndes som de vaxade av hela min kropp. Men det sägs att det hjälper att hålla dig i form så en sak verkar bra :) Sen träffade jag Laura i stan och vi chillade runt i affärer. Aa det var typ hela min dag. bara 3 dagar kvar sen lov. Imorgon börjar jag 10 för det är fest i Ryssland eller typi hela världen men det är jätte stort i Moskva. SÅ vi ska ha en fin frukost och så. Men nu ska jag chilla iväg till sängen och kolla på en fin film med Laura.
Sov gott

I was born to be somebody



I was born to be somebody
Aint nothin that’s ever gonna stop me
I light up the sky like lightening
I gonna rise above
Show em what im made of
I was born to be somebody
I was born to be
And this world will belong to me


Love such a silly game we play

Ska sova nu men lovar att skriva mer imorgon. Har massor av plugg denna veckan men massor av roliga saker med. Puss på er och som gott!

Your eyes kill me



Movie Night/Late dinner!


Heeej! klockan är fyra här och jag och Laura kom nyss hem från en kväll som inte började så bra men slutade helt fantastiskt. Tack till alla er som gjorde våran kväll! haha, Skriver mer imorgon för nu är jag verkligen hungrig så vi ska gå och käka! Hoppas ni har haft det awesome Pusss Pusss Pusss

iYiY



Låten som får mig tänka på sommaren! Nu är det snart bara 2 månader kvar <3


Sol,lycka och Fredag!




En jätte fin bild från våren 2010 med Laura och Lotta

Heeej! Hur mår ni? Jag mår iallafall jätte bra. Fick en liten överaskning idag hah. Sitter ´på lektion så kommer vakten in och säger att det är en person som står och väntar på mig. SÅ går jag ut och där står Lauris!!! Blev så himla glad. Hon kommer vara här tills nästa lördag wiihho :D Vi satte och prata ltie men nu gick hon och vi ska ses klockan 3. Det är fredag och den här veckan har gått så himla snabbt. Studion blev inställd idag för några kunde inte komma så vi bestämde att skipa den. Bara bra för mig får mera tid på chill. Ska iallafall åka in till stan idag och kolla ett bara snygga skor till mig. Det som verkligen var skumt var att igår när vi beställde taxi till mig så fick jag samma chafför som jag hade i onsdags helt cp haha. Nu är det bara en vecka till lov och 10 dagar till My Birthday!! )) Ni får ha en jätte fin fredag.

Kram


We can do what we love to do and its just because of you


Den meningen sa en väldigt fin person. Nämnligen Bill kaulitz. Jag saknar de, jag saknar den tiden då allt var så himla bra. De försviner men jag vill att de ska vara kvar. Ibland vill jag bara skita i de och glömma de men de betyer för mycket. Jag undrar bara om det tänker på oss fans som vi tänker på de? Förstår de oss eller är vi bara något de kännar pengar på. De frågorna simmar runt i mitt huvud nu. Jag vet inte vad jag ska tro. Men jag hoppas och tror på att de är de där lyckliga 16 killar som en engång fanns, att de fortfarande finns någonstans..

You are the light that feeds the Sun



In My world..

Det är torsdag och jag har inte gjort min tyska läxa, så mitt mål är att göra klart den idag. Men har lovat pappa att åka och stor handlat med honom. Hoppas det finns vad jag vill ha där ;) Är glad nu är hela min Tokio Hotel CD kollektion fullpakad! Det fattas bara en DVD den allra först. Laddade ner fin musik till min mp3 igår och hade ett fint samtal med personer som betyder mer än bara vänner för mig. Saknar de <3 kråkade med taxin imorose men jag överlevde! Tur det hehe. Hoppas ni har heft en fin dag.

Puss

IM HAPPY

Har suttit och tänkt mycket nu på kvällen, jag är verkligen lycklig. Jag har allt, allt man egentligen behöver. Jag är kär, kär och lycklig. Två olika musik stilar, två olika artister kan göra mig lycklig och förälskad. Min största problem nu är skolan. Jag har helt perfekta vänner som alltid där för mig. Jag vet inte vad jag ska skriva men jag är
LYCKLIG!

Danke Schön



Varje gång jag ser det här blir jag varm inombords...


I dont Care!



Heej! Sitter i skolan och ska ha hemkunskap om 4 minuter. Har varit och badat idag. På bussen tillbaka satt jag och tänkte på hur tiden går snabbt och hur allt ändras.
I höstas tyckte jag att JB var den fullaste och barnsligaste människan jag sett medans nu när jag fått veta mera tycker jag han är bra, tror inte nu att det kommer bli samma sak som Tokio Hotel för ingen jkommer någonsin kunna ta Tokio Hotel från mig.
Längtar tills på fredag ska träffa fina människor då och kanske det händer något nytt? ;) det får vi se. Hade conferens med EF igår gick faktiskt väldigt bra. Nu är det bara en vecka och 2 dagar till lovet och mibn födelsedag! Ha en fin dag

Puss


Love

Världens bästa klassfoto! Årskurs 2!

Goood Morgon!

Vaknade hemma hos Sten efter en jätte gullig Valentines dag. Fick en jätte söt present. Och kvällen blev verkligen jätte fin. Idag har jag massage och sen har vi gäster hemma. Det är minus 25 ute och jag vill verkligen inte ut!!  Jag vill ha sommar och nu tack. Sten sitter är och vill ha datan. Men ni får ha det en jätte fin tisdag.

Puss


Fan Dream!



Vad ska man göra för att få Bill Kaulitz hem till sig? De tjejen borde vara världens lyckligaste!


Happy Valentines Day!





I wish you Happy Valentines day and a awesome day! Love and you will be loved!


We will fight to the end

En bild på mig och fina Fellicia från Sommaren 2010
Heej! Min helg har varit väldigt bra! Vi var på bio i fredags och såg en jätte bra film  verkligen! Med Christina Aguilera och Cheer! Och igår var vi på en jätte bra uställning det var en foto utställning och den var verkligen jätte bra. Om man är intresserad av det så borde ni verkligen gå ditt. Idag har det varit städ hemma dag. Har gjort om mitt rum lite och städat det. Ska baka morotskka snart, mmm! Sen blir det filmkväll med familjen. Är glad för det är bara 2 veckor sen är det lov och min födelsedag. Snackade med Uma och Amanda hela kvällen igår så fina flickor. Jag åt tacos igår och kom på att sista gången jag åt det var med mina älsklings tjejer i swe. Jag saknar de så himla mycket.  Ha en fin kväll.
Puss

Thanks god is friday!



Hello!

Sitter i skolan och försöker göra Tyskan och så ska matten vara klar. Stannar till 4 för det är ingen ide att jag åker hem för ska träffa tjejerna tio i fem i centrum. Vi ska på bio och sen ska vi träffa Marc och Kiril, ska käka sen. Så det kommer nog bli jätte kul. Det jag hatar mest är vädret för det suger verkligen. Hoppas hoppas det blir varmt snart. Snackade med Mamma och Pappa om sportlovet det blir nog turkiet för måste fixa två saker där och jag måste vara där. Men det är itne 100 än. Ni får ha en jätte fin fredag.


Kram


A letter



Ett brev som kan göra flera tursen människor lyckligas i världen....

Ett brev som Bill fått, så han ska förstå hur det egentligen är..


Entschuldigung




Det är precis vad jag vill säga till Tokio Hotel. För jag anklagde de för att Bill pratade nästan samma sak på varje konsert. Men efter att igår kollat på videor och minnas tillbaka så vill jag be om ursäkt ändå om det pratar nästan likadant så är det ändå flera ord och känslor som skiljer varje stad. Och jag kan lova att när Bill pratade om hur glad han var att vi hade kommit och tackade oss så var det från hjärtat. Jag hoppas att en dag kommer jag få stå där igen och se alla lyckliga människor runt omkring mig ochy känna den lyckan som är obeskrivlig.


I know I wont see your face agian

En bild från älskade Egypten

Heej
Min dag har inte varit en av de bästa. Flera saker hände idag och jag vet inte vad jag ska tro och om det finns något hopp kvar eller inte. Men jag har bestämt mig att bara för dom kommer jag inte att tacka nej till något som jag har drömmt om sen jag var liten. De har sina liv och jag mitt, de har redan byggt upp sitt liv men jag är fortfarande mitt i och om det är som det är tänker jag inte stå imot. Det kanske inte saka vara så, kanske kommer min dröm aldrig bli sann men livet är långt och det kan hända vad som helst. Sitter iallafall ny och lyssnar på Dead by April, riktigt bra faktiskt. Jag har en fråga, varför när man vill glömma någon så är det som om alla står imot mig. Man ser och hör allting om den personen. Men jag tror att så lång tid kommer jag inte att glömma, jag kommer gå över det börja leva mitt liv men kommer aldrig glömma den tiden.
Ha en fin kväll....

Please Stop!


Den här helt underbara personer vill att jag och troligtvis många andra ska få hjärtattack och dö! Asså Alla 4 pojkar var så fina idag och när Bill vissade sin tungpircing dog jag helt......


Berlin Berlin Berlin



Ohhh Berlin Berlin Berlin vill ditt nu. Sitter och gör min Brochyr om den fina staden. Gud vad jag vill ha sommar och Berlin, så himla fni stad, jag har aldrig varit där men nu äntligen i sommar kommer min dröm att gå i uppfyllese. Vill till London också, vill bara åka till något nytt jag vill inte sitta i tråkiga och kalla Moskva. Ska kolla runt lite på London resor i slutet av mars början av april hoppas,hoppas hoppas

Puss


Forever and ever



Många ställer mig en fråga, hur kan du älska Tokio Hotel så mycket? När kommer det ta slut och varför älskar du de? Det är frågor som jag får väldigt ofta. Varje gång jag försöker förklara varför så nickar de men förstår ändå inte. De här är den sista gång jag tänker förklara hur mycket 4 vanliga pojkar kan betyda för mig. Jag minns fortfarande de dagar då mitt liv inte var det bästa som fanns, när jag vaknade varje dag och hoppade att det skulle bli kväll igen. Den 18 december 2006 förändrades allt, en kväll som kommer att förändra hela mitt liv fram till nu. Den kvällen fick jag se en video av ett ett tyskt pojkband. Från första orden så tog de en plats i mitt hjärta. Från den minuten blev mitt liv så mycket ljusare. Jag vaknade varje dag och väntade på att få se de le, skratta och höra deras underbar musik. Jag lysste av glädje. De fyra pojkar följde mitt liv steg för steg. Och varje gång jag behövde de så fanns det vid min sida. Och jag vet att hur många år det ån går så kommer jag bara behöva vända mig om och de kommer finns där. De var de som har gjort mig till den person jag är idag. Det fanns här för mig när jag hade det svårt så vad än som händer hur arg och ledsen jag än kommer att var på de kommer jag alltid att finns här för de. Den dagen kommer då vi alla kommer ha ett eget liv och då kommer jag gå tillbaka och le åt den underbar tiden. Tokio Hotel har tagit en plats i mitt hjärta och komemr aldrig att lämna de.

Forever in my heart Tokio Hotel


Listen to me

Sten har precis åkt och jag tvättat av mig sminket. Vi klippte oss både men Sten färgade håret också blev jätte fint. Mitt hår blev bara lite kortare och finare. Fick G i matte men bättre än IG. Imorgon är det mycket att plugga i skolan och så träning. Jag Ska börja tänka på vad jag behöver och vad som är viktigast för mig i livet så att jag ska kunna klara mig. Jag är lycklig men inte så att jag svävar på moln utan normalt lycklig. Men det kommer nog snart vända om och allt kommer gå jätte bra. Måste bok biljetter till Måndag. Ska iallafall sova nu
Godnatt

SOYA!

Min fina fina syster va lite arg på att jag inte skrev om henne, så nu kommer det. Visst är hon så underbar fin ;) olalala. Saknar henne men men vad ska man göra jag vet att utan mig skulle hon inte kunna. Hehe Men hoppas ni njuter av bilderna.


Favorite Girl


Nu åker jag till my favorite girl



Grattis min finaste


Grattis Älskling. Saknar dig <3


Christiano



S.X!


Hatchet

Godmorgon! Sitter i Skolan nu och försöker läsa min bok som jag har i läxa i engelska. Inte den mest intressant bok men om man måste så måste man. Hade sjukt ont i magen idag när jag vaknade men det blev bättre. Ska träffa Sten efter skolan och senska jag ha matte prov idag, hoppas det kommer gå bra. Snackade med Amanda, Uma och Hanna igår kväll trevliga tjejer. Heh, jag har ett svårt val att göra om sportlovet. Vill ju åka men har lovat att stanna så vi får se vad det blir. Ha en fin dag

Puss

 


Tokio Hotel In Tokyo

Så fina man kan vara, De här fyra pojkarna gjorde min dag<3 Älskar er


I just cant take my eyes of you

Ett av det finaste barnet jag sett, och det är inte vem som helst utan min fina Uma som sen hon var lite var en av de vackraste personerna. Jag älskar dig vackraste UMA

Sweetie

det är den sötaste lilla vargpojken jag sett ;) Älskar dig Bill!

Dancing in the Moonlight

Sitter och lyssnar på Toploader och minns till alla fina stunder jag har haft med de låtar. Har gjort klart min musik uppgift och en av tyska läxorna tack så mycket Fabbe. Nu har jag börjat med min brochur som ska vara klar imorgon inte hela utan en skiss. Imorgon ska jag klippa mig får se hur det går hah. Idag fyller det år massor av människor som jag känner men de som står mig närmast är Valeria och BENJAMIN! GRATTIS NI ÄR BÄST hahah Den här veckan ska jag jobba häcken av mig. Hoppas ni får de en jätte fin kväll.
Puss

Du vet att jag älskar dig!


Bahhh*


Save You

Heej.
De är söndag och jag vill verkligen inte att det ska bli måndag igen. Jag pallar inte mera skola och massor av annat. Har haft en underbar helg med finaste människor runt omkring men det är så mycket, mycket som förändrats och sviks. Om en halvtime ska jag prata med en underbar person. Va hemma hos Sten både lördag och söndag sen kom hon hem till mig på lördag och idag va vi på bio med Polina. En sak som gjorde min dag igår var att min mamma sa ja till att jag får göra en tatuering bakom örat! så är glad. Men vet inte vad jag ska skriva där än. Ha en fin kväll.

Im Done



Jag pallar inte mera, jag skiter i allt, orkar inte bli sårad hela tiden och göra saker för att inte få något skit tillbaka

Fuck off


We ll make it if we try



Doesn't count, far or near
Turn around
If you want it's me you'll see
Turn around
I can hold you when you reach for me
Turn around, I am here
Doesn't count, far or near

I am by your side
Just for a little while
We'll make it if we try

Gossip Girl Here

Snackar med Stenis och kollar på Gossip Girl! Gossip girl är en av de få serier som verkligen är jätte bra. Och Amanda det är inte GAY! Imorgon är det sista skoldagen och sen helg, ska hem till Sten men först måste jag ringa en vän och fråga om vi ska ses. Har fått beställning av Sten om en stor vanilj latte från Starbucks. Så kommer åka in ditt först. Jag har massor att göra och måste bestäma mig om en sak som är stor men vet ine riktigt vad jag ska välja både valen är bra, men vad är det viktigaste för mig just nu? Ska sova snart.
Puss o Kram Sov söt!

Rublevka with Girlz!

 

 

 

 

Awesome Day/Night with Sharon, Kristina, Maria, Marinaq, Katie, Kate, Livvi and Me! :D

Thanks Guys Love u <3


Crazy People!

Heello! Min rubrik säger allt om vad jag gör nu! Snackar med lite efterblivet folk! Nee med mina finast vänner! Uma o Amanda! Men Uma dissade oss och skulle kolla på film. Föresten jag och Sten kom på vad jag har talag till men det är en hemlis! Ska göra klart min NO uppgift och sen blir det lite gossip Girl! Vill åka någonstans tänker på Finland eller något varmt land. Men vi ska se snart. En sak som jag saknar mest är svensk tv haha! Ha en fin kväll!

Kings of my Heart


Beautiful är bara ett av miljoner ord som kan beskriva dessa finaste pojkar.


I Never Gave you....


Past the end of time


En bild från underbara Egypten!



Godag
! Sitter i Skolan och har matte nu. Vaknade på super bra humör idag:) Och är på bra humör änns nu, heh en sak hände och det var att min Ipod dog men jag ska nog klara det. Fick diska i skolan idag våran mattant är sjuk. Sitter nu och rättar lite saker har fin musik på och livet leker. Pratade med sten igår haha den där bruden får mig alltid på bra humör. Vill ha sommar och vår nu nu nu! Men först min födelsedag! Ska ta sprutta idag.... Men imorgon är det fredag och det betyder att det är HELG! Ska jobba vidare.

Ha en fin eftermidag

Puss


проста


Historia/Pizza/Kramp



Heej! Min dag började inte så bra vaknade klockan 5 av att min fot gör så himla ont och jag kna inte göra något. Det kändes som att någon stuckit en kniv i min vad och typ rör på den. Sen så blev det bättre så jag somna. Men när jag vaknade och skulle gå upp till skolan kunde jag inte ställa mig på min fot. Så sov tills klockan var 10 och sen så åkte jag till skolan. Var framma 12 så blev skola till 5. Men jag är stolt över mig gjorde klart hela so uppsatasen på 2 timmar. och sen bakade jag pizza! Så nu är ett arbete klart men har massor kvar. Ska packa ihop och åka hem. Imorgon ska jag göra sprutta :( Hoppas ni har haft en lite bättre morgon än jag.

Puss & Kram


Son lika som far


Ett av det gulligaste och finaste jag sett...


MusicVideo


Ett foto från hösten 2009!

Heej! är nu tillbaka efter lite lov ;) Min förra vecka var helt galen roligt. Var hos Sharon på fest och Sen hemma hos Marc. Men förutom det roliga så har jag massor av plugg. Måste verkligen plugga. Har hittat lite rolig musik så ska plugga nu och lyssna. Ska till gymet efter skolan. Första februari nu så mitt mål är gå ner 5 kilo till slutet av den här månaden. Förra året så satt jag likadant i skolan och längtade till Mars månad. Det här året kommer det bli awesome! Jag känner bara att det här året är speciellt på något sett. Jag hoppas ni känner likadant. See yaa!


I promise I be right back to see your smile




RSS 2.0