Little to HOT!



SCREAM


Thats My problem!



Heej! Efter träningen och dushen mår jag inget bra alls! har ju inte äit på 2 dagar sen igår och idag åt jag. Känns inte alls bra i magen så pluggandet får vänta tills imorgon! Nu ska jag gå och sova! hoppas jag inte blir sjuk. För vill ju till Italien på Lördag!!
Puss på er!

Gympa!

NU blir det gympa!! va för kallt ute så jag tänkte med lite gympa hemma!! Så nu sätter man på musik och bara kör hårt!! Sport bh är på och håret uppsatt! :D
Puss!


Skola Plugg Italinen!

Heeeej! Gud vad dåligt väder det är ute +5 och regn. Kan tänka mig att snö kommer komma reda i Oktober! Men jag är så himmla trött har så mycket plugg som ska bli färdigt till på fredag. Så det är darför jag inte bloggar. Men jag lovar att idag mellan mina villo pauser så kommer några inlägg! Men nu ska jag ta över matte boken och Ska fan GÖRA KLART!!! Ha en fin dag så hörs vi!

Puss

Videor som får mig le, skratta,minnas alla fina sutner och förstå hur mycket jag älskar mitt liv! :D













Är tillbaka!

Heeej! Jag vet att jag inte bloggat ett ända skit. Men mitt liv har varit skit tills nu! Jag har massor av plugg, för jag sticker ju till Italien nu på Lördag, kommer bli sjukt skönt. SÅ måste plugga. Jag har också börjat på en diet och de känns piss dricker bara 1 liter fil om dagen inget mer. Så är lite nere. Men hoppas det kommer ordna sig snart. Nu ska jag städa och plugga. Men ikväll blir det Blogg bomb jag lovar!  Ska berätta en sak som hände idag men det blir senare! Nu vill jag ha en Frappicino här från Starbucks!
Puss

En liten vän som jag saknar! :D

 


ÄR SÅ JÄVLA ARG!

HATAR HATAR HATAR MITT INTERNET! Jag betalde för att få trådlös och det funkade i en vecka och nu sitter jag med en jävla slad igen!!! Skojar dom eller! Fan asså jag kommer få damp eller jag har redan det. Blev på sååååå piss humör!!!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Och så har VIVVA flyttat datumet när vi får veta vilka datum konserten blir!!!! DÖÖÖ ALLLA!!!!!!!!!!!!!!! FUCK YOU!
Heej! Ja som ni ser har min morgon starta dåligt.Men Sten åkte inte för så länge sen och jag har börjat städa. Klockan 19.30 ska jag va färdig, snygg och vara i stan det är nämligen så att vi ska köra runt lite limo i MOSCOW! De kommer nog bli awesome.De va det föra gången! Men nu ska jag gå och ta ett bad och lugna ner mig lite och sen ringa friman och fråga!
PUSS på er!

En bild från igår men tjejerna!!:D


Ut i Det fina Vädret!

HEEEJ! Nu är skola slut ÄNTLIGEN och de är fredag:) Woohoh Vädret är perfekt ute så nu ska jag träffa mamsen har inte sett henn typ på hela veckan så lovade att sitta och fika med henne någonstans!
SÅ jag bestämde mig för gammla och bästa STARBUCKS!

Efter det drar jag till min älskade STEN har saknat henne helvet hur mycket :P Sist vi såg var för 2 veckor och de är ju rekord för 2 personer som har kännt varandra sen 2an. Men nu ska brillorna på och ut i solen:D Hoppas ni får en perfekt fredag det är ni värda!

P.S Saknar min Lilla Linnea Korvis <3


Jag och lilla Stenis :D Love u


OFFFFF

Så där trött e jag nu! Min inlägg är inte dom bästa men det får ni leva med! Ska gå och sova nu årkar inte mera. Har kollat på ifol och lite Backstage!
Så himmla bra skrattade så jag fick ont i magen. Kvällen har i alla fall varit bra! Va på bio med Nadia så en hel grym film! Skrivet om den imorgon,
ni får sova söt och dröma fina drömmar om mig!!
Puss på er :)
P.S Glöm inte att Rösta på EMA!!

En bild på oss när vi står och väntar på bussen! :)


I LOVE YOU


De finaste jag sett....


Vouge!



EN liten smygg titt på hur Tidingen kommer se ut och vilka bilder de kommer vara, de är en annan tidning som har publicerat bildne eller hur Vouge kommer se ut. Asså jag dog! Tom i kavaj och Bonka offf men Bonkas skor!! Asså gå och döö sååååå himmla gay sorry men! :D Älskar dom ändå!


...... Believe.......

"When I thought that everything was black, and that love was dead, they came to rescue me. When I was on the edge, and I wanted to break away, they told me 'don't jump'. They told me to scream it out loud, and when they said ready set go, not even 1000 oceans could stop me. They told me to live every second as if it was the final day. But most important of all, they told me:

"I am by your side and to me you'll be forever sacred".

 


Just one....

De rengnar ute och är kallt. Jag känner hur hösten börjar komma och jag längtar tills jag kollar ut ur fönstret och det är helt vit! De har alltid varit min  dröma att på varje min Juslafton ska det var som i ett sago land. Och det flesta vintrar har det varit så. Vi bråkar, skrattar, leker, gråtter och lär oss saker under hela livet.
Men man är bara barn en gång i livet...



I miss the time...


AMANDA HEDMAN JAG ÄLSKAR DIG!

Heeeellu! Sitter nu och snackar med mina två små änglar, saknar dom sååå himmla mycket. Jag e stolt över mig för att jag har gjort bild, no och idrott! SÅ nu ska jag snart dusha och sen lägga mig i min sköna säng!! Amanda hälsar att hennes te är SLut!!!! OMG!
Uma Hälsar: Min naglar har kanske tårkat, men jag har kladd över hela mig!!!! OO NO! :D
Älskar dom!!
JAg och snygga Amanda på bilden! Vi kommer lätt vin MISS EARTH!!

Hemkunskap!

Heeelllu! Hur mår ni?   Jag mår bara bra :) Ska just nu åka från skolan hade hemkuskap nyss blev fett gott! Men nu ska jag hem och Plugga!! Vet att de är jobbigt men ibland så måste man :) Så puss på er! Och Alla där hemma i SWE jag saknar er som fasiken! <3




Den här manen ska lätt stå och laga mat i mitt kök ;) Håller ni med??


Sick

Heej! Jag mår inte alls bra, så tänkte skriva att idag blir det ingen bloggning!
hoppas att ni överlever.
Men ha en fin kväll alla
Puss o Kram
Vill Bara tillbaka till Havet, solen och stranden!

Gym och Plugg!

Heeej! Min dag har varit vældigt fin! Från och med idag har jag bestämt att jag ska plugga och gyma varje dag! ska verkligen börja nyttig!! Men nu ska har jag suttit och pluggat nu kollar jag på en film :) så imorgon blir det samma som idag. Åt en jätte god middag på en Japanska resturang. Ska hem till Sten på Fredag kommer nog bli sjuk kul! Har inte sett henne snart på 2 veckor. Ska gå och sova vid 22.30 idag! Men nu ska jag kolla på film!
Puss på er :)

Best World Stage Performance!

Yeeep! Då är det bara att börja rösta :D Nu fick man vet vem som är nominerade till EMA 2010! Lämgtar redan till det. Men Bara jag inte kommer vara i Tysland då :) Hihi. Men nu ska vi rösta och rösta. Dom ska fan vinna. Sitter här och ska göra mitt matte prov nu! Godd Luck Lissaaa! <3333

Puss





EMA 2009 FIna och glad pojkar som vann Best Group!


Bilder från Festen!

 

 

:D


To Much to do!

Heeellu! Jag har verkligen inte haft tid att blogga idag! har gjort så mycket och nu sitter jag och pluggar :) Måste rätt lite saker och så! Men jag bloggar lite senare! ska bara fixa lite grejer!
P.S ska baka massor av bullar, och Imorgon kommer älsking Anastasia!

Wien 2009!


To Much.....


Hemma!

Heelllo! Kom hem för cirka 15 minuter sen :) Va i skolan och sen träffade jag mina gammla vänner som jag inte har sett sen mars. Men  nu är jag hemma och funderar på att gå ut och gå! sen kommer jag hem och ska plugga. Min dag har varit väldigt posetiv. Men nu ska jag hoppa in i byxorna och sticka ut till parken!
P.S Har fått trådlös internet :D Är såååå himmla glad. Puss o Kram korvisar



Snygga jag just nu ;)

Minnen

Heej! Hur mår ni? Jag mår bra. Sitter nu i skolan och tämker på minnen som jag aldrig kommer glömma. finns så många. Och jag är så glad att jag har så många minnen, för utan dom skulle inte mitt liv vara så fint och lyckligt. Har valt två nu som verkligen är stora. Skriver lite mer om det när jag kommer hem. Men nu ska jag göra en sak som jag har lovat!

Jag tyckar att alla mina läsare som kan ska rösta på Tom Hedman Folkparitet nr 15! Han kan verkligen hjälpa lilla Sverige! Så ta fingret ur era rumpor och gå och röst! De finns bara litet tid kvar!
 SÅ nr 15!



Checka in : www.tomhedman.se :)

Underbart Vacker...

Your Eyes killing me....

Shopping!

Hej tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg! Har varit ute och shoppat efter skolan idag, och nu har jag gjort klart tyska läxan så ska gå och sova :D Men skriver mer imorgon! Puss på er Love u <3


Frukost=Donken!

Heeeeelllu! Hur mår ni? Jag mår iallafall bra, båkade med pappa på morgonen men sen så blev det ok! Vi kom för tidigt till skolna så vi körde in på Donken och käkade frukost! De satt hur bra sopm helst. Och så åt ag Rozok till efterätt! :D Så morgonen blir bara bättre och bättre! Men nu ska jag övergå till mitt pluggande Engelska! Fattar inte ett skit men. ¨

Kram



Låten e verkligen positiv!

Godnatt!

Tänkte bara skriva ett litet godnatt nu. Ska upp om cirka 5 timmar. Så ska hoppa in i sängen nu. men vi hörs imorgon Puss.
Avslutade kvällen med att kolla på Harry Potter. Ska nog börja läsa böckerna :)

En fin bild på mig och älsking Laura hemma hos mig!

Miss u <3




All I need is you

Heeej! vet att jag inte har bloggat på de sista dagarna. Men jag har verkligen iontehaft humör och min kamera är pajj!!!! Men ska inte skylla bort mig. Har typ blivit fan av Andreas Calrsson hahaha! ;D Han e ju fett grym. Men nu över till mig. Håller på med ett jätte viktigt arbete ( Är en liten hemlis) Men annars har jag sovit från 5 till nu. De var jätte skönt. Är ganksa laddad. men nu väntar mitt jobb! vi hörs nog lite senare :)

Puss


AqUa




Real Love...



I FUCKING MISS U


God Morgon!

Heeej på er min sötnosar! HUr mår ni?? Jag mår bra:) Igår var en lång men rolig dag. kom bara hem vid 2 tror jag. hahah hände en kul sak igår när vi efter allt vårt bil åk och shopping så kom vi hem till K och K haha, så beställde vi pizza och sen där de kom som upptäckte vi att vi hade bara råd med 1 pizza va skit pinsamt :P haha men det ordnade sig vi tog bara en , och den där kille var typ skit sur. Men hans problem liksom. Annars var vi ju och kolla på vart vi ska ha bröllops festen tror det kommer bli awesome. För vi ska hyra typ 2 hus och lite rum så  ha vi ett skit kul program :) Men nu ska jag klä på mig och åka med mammsen och pappsen till en lite konstig men rolig utstälning. Bilder kommer upp ikväll. Ha en fin dag
Puss
P.S märkte att jag skrev fel datum igår!


HAha bilden får mig på väldigt bra humör :)

9 September!

Heellu! Hur mår ni? Min da gbörjade inte med det bästa men de verkar ha fixat sig nu! JAg vet att jag inte blo9ggar så ofta men jag har verkligen inte tid. ska försöka blogg. Men igår träffade jag pappsen och vi käkde på ett cafe sen blev det Ikea,Starbucks och en ny mobil :) Ska dra från skolan vilken moment som hälst väntar bara på ett samtal. Ska hämta upp vår fina vän Kolja och sen blir det Ikea hämta mamma och kör till något ställe vart bröllops festen kommer vara :) Kommer nog bli kul. Och så är det fredag och det är ju skit bra! Saknar min fina vänner alla förutom AMANDA HEDMAN SOM BOR I SOLNA ÄR 17 OCH BLOND! Men nu ska jag fortsätta vänta på mitt smatal hehe

Puss



En bild som jag gjorde av flera! Nadi Love u <3


Sharon-Kristina-Lisa

Heeejj! SItter nu hemma hos älskning Sten med Sharon :) Vi FÖRSÖKER plugga hahaha :D Men går inte så jäte bra. Men ska åka snart och träffa mammse. Ska läga ut lite bilder sen:) Men måste verkilgen plugga SO idag. ska göra det är jag kommer hem! Men nu ska jag och mina två små sötnosar fortsätta att lyssna på TH och ha kul hahahaha!
P.S Sharon gillar faktiskt några TH låtar!

WOW Undra vad som Sharon Höll på med!

 


Happy-Bday Gurran!

HAAPPPPY BIRTHDAY GUSTAV! 22 år WOW vad tiden går snabbt! Tack för att du finns och tack för all glädje du ger oss:) We love u <3 Och utan dig skulle inte Tokio Hotel vara TH!
DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA TRUMMIS!!!

Happy Birthday Baby!

GRATTIS ISSA!! Gud vad jag saknar dig <3 Äntligen är du 15 och nu börjar livet hahaha! Nee skoja men jag hoppas verkligen du kommer att HA en AWESOME dag och få massor av fina presenter och såklart en jätte god tårta:) Älskar dig och jag tror det verkligen var ödet att jag träffade dig den 2 Mars 2010:D Grattis och det jag vill önska dig är
Kärlek, lycka och massor av personer som kommer älska dig för den du är!!
Glöm aldrig: Im by your side!
Lets Party BIATCH!!



GoodieBag!






Är med och tävlar OM den här jätte fina goodibagen hos http://hiilen.blogg.se/ :)
Wish me gooooood Luck! :)


Matte....

Hej! Sitter här nu trött, ledsen och dum! Ska snart gå och lägga mig. Asså jag är så himmla korkada. Måste verkligen plugga plugga och plugga. Från och med imorgon så ska mitt smarta och hälsosama liv börja jag ska vara mer seriös och inte bara fluma hela tiden! Bråkade med pappa idag. Men hade fett roligt med Nadia, Vi fotades och käkade lite. Tog många bilder men årkara verkligen inte lägga ut dom nu. Ni får se dom imorgon!
Puss sov gott!

En bild på mig idag!

5 September!

Heelloo! Har ni sovit gott? De har inte jag, men who carries. Har suttit hemma halva dagen och försökt ringa sten för att vi ska gå på Hip Hop! Men hon e avstängd dålig för henne! Men jag ska nu läsa lite hemkunskap och sen så blir det att hoppa in i dushen och klä på sig! Ska träffa Nadia vi ska nog på bio :) Love it! men hoppas ni kommer ha en jätte fin söndags kväll. Och Ladda innan skolan börja imorgon!
Puss o Kram

EN fin bild på mig och min häst som min kompis  tog!

Saknar......


6 Months ago....

För sex månder sen stog jag i en iskall kyla! Och væntade på att få se mina små älsknigar <3 Fan vad tiden går snabbt och fan vad jag saknar det. Tiden går men känlsla är alltid kvar. Minnen och det jag fick uppleva kommer aldrig försvina från mig tills jag själv inte kommer vilja glöma det.....


That Should Be me...

Heeej! Sitter här vid datorn med Amanda och Uma på skype. Ska snart gå och sova. Min dag har varit väldigt bra örutom skolan da! Men de ända jag kan säga är att jag bara måste plugga ännu mera. Va och stor handla med pappa idag, Love it! Älskar att storhandla för man får köpa vad man vill då!! Sen vara farmor här och till sist så kollade våran familj på Film!! En awesome avslutning på dagen. Kom bara på för några minuter sen att de är helg imorgon!!! Wiiii! men nu ska jag hoppa in i min pyjamas och sen läsa lite!
Puss o kram på er
Sov gott Dröm om mig <3

Dagens Låt











Justin Bieber: That should Be me.

Tycker den här låten är väldig fin av sig.


Jag vet att många inte gillar Justin men vad har han gjort er?
Han har blivit kännd för att han sjunger bra och ser bra ut.
Om man inte gillar hans sånger eller röst så värför skit ner hela han.
Jag är inget fan av honom men förstår inte varför man bara ska skita ner en person.
Jag blir inte heller så glad när folk går och säger skit om Tokio Hotel. Så tycker inte att ni som gör så är rätt ni vissar bara hur dåliga och o mogna ni är.
Och jag kan lova att den här killen har uppnåt mer än ni.
sÅ TYCKLER NI SKA HÅLLA KÄFTEN OCH BARA LEVA ERT LIV.



I Miss u










Lite fina bilder som jag tog!
Älskar dig syrran




Plugga...

Heej, Sitter nu och pluggar matte! Måste göra klart det i veckan. Bråkade med lite personer idag men de kommer nog ordna sig. Snackar med Hanna på skype som får mig tänka posetivt!
men nu ska jag övergå till min kära Matte bok! :)

Puss


Kaulitz Party!

Som jag lovade så får ni se lite bilder från festen igår. Som jag sa hittade jag bara 4 normala bilder. Vet inte vad som hände med mig sen hehe!
Haha tjejen i mitten ser lite borta ut ;)
Coolningar!
Hahah!:D

Dagens Låt- Closer to the edge 30 seconds to Mars


De h'r låten är verkligen underbar. och Videon å är gjort helt fantastiskt.


Ny dag Nytt start!

Heeeej! Sitter i skolan nu och försöker jobba :) Kom en timme försent till skolan idag :O De va inte bra men vad ska man göra. Men var väldigt stolt över mig för gjorde klart NO igår natt, så klart skulle jag inte klara det utan Hanna :) Idag blir det nog Hip Hop klockan 19.00 och sen hem och plugga matte! Bläää men vad ska man göra? Gå och skjuta sig?

Va ju på Kaulitz festen igår. Den var ass grym. berättar mer om den ikväll och lite bilder kommer fram. Kollade igenom kameran igår hittade bara 2 normala bilder av 15. hahaha!

Men ha en fin dag så hörs vi!

Puss





En väldig gammal låt men Så himmla bra :D Hahah


You Can never be a Star. You most Be Born to be a Star!


Rockbjörnen Årets konsert och Årets utländska låt!
Grattis killar <3


21 years ago...

21 har runnit förbi. för 21 år sedna föddes två söta varelser till jorden. De var helt normala barn men med stora drömmar. JAg minns när de var 15 och allting bara började för dom. Man kunnde se på deras leand hur mycket allt det här betyde fördom. Och idag så står det nu 21 åriga män framför mig som har fått sin dröm i uppfyllese. Deras kärlek och musik betyder mer än någonting annat. För dom här två personerna är miljontals människor lyckliga. Nu är dom 21 och har blivit vuxna nu kan ingen stopa dom. Med alla min kärlek och hopp så vill jag bara säga att vi finns alltid här för er. De som jag verkligen önskar er är äkta kärlek att ni båda träffar den person som ni skulle kunna dö för. JAg önskar er lycka, att alltid vara lika fina som ni är nu och att alltid bli älskad. 
Grattis mina finaste Bill och Tom. Ni har förändrat mig, och kommer alltid att göra det

Ihr seid nicht alleine, wir sind an eure Seite.
Für immer.







LOVE

Счастья


С Днем Рождения, Том и Билл.
Вот вам и 21.
Очко, как сказали бы многие, и я в том числе.
Трудно осознать, что вам больше не 15, вам 21.
Вы уже не дети, и мы не можем называть вас "наши мальчики", вы уже парни... мужчины!... да, именно так, взрослые мужчины.
Вы взрослеете, меняетесь, но для настоящих фанатов вы всегда останетесь прежними. Первое, что приходит на ум, когда я вспоминаю Билла это неаккуратно накрашенные глаза и 220 вольт в розетке)), а Том... Том для меня вообще отдельная тема, когда я думаю о Томе первое, что появляется в голове - это дреды. Том и дреды казались неразделимыми, и я всегда буду скучать по этим "жутким" щупальцам и вам.
Я даже и не знаю, что пожелать таким людям, у которых, казалось бы, все есть, но нет, я желаю вам любви.. искренний настоящей, желаю, что бы вас всегда окружала теплота и забота, желаю оставаться всегда вместе, и тогда вы пройдете даже сквозь муссон... я желаю вам счастья, улыбайтесь и тогда, мы улыбнемся вместе с вами))))
Я люблю вас
Том и Билл
Happy Birthday
<333






1 September!

HEEEEELLLU!! Har ni sovit gott? De har jag gjort :) Och nu sitter jag i skolan och ska börja jobba snart! Idag är det en stor dag, Idag fyller våra Älskningar Bill och Tom 21 år! Kommer skriva mer om det sen. Men ett stort Grattis till dom nu! :) SKa nog till ett Party ikväll:P kommer nog bli kul. Men ska plugga nu!

Puss 



Medans får ni EN väldigt vacker bild på dom här Twinsen <3


RSS 2.0