Julpynt

Har varit en väldigt fin och mysig dag! Va i Skolan men var inget plugg alls. Stog i köket hela dagen och gjorde julgodis. Va skit gott men jobbigt i slutet dagen. Sen gjorde jag ett lucia tåg av lite papper och kartong. Va på gymet idag. Men kom hem för inte så länge sen.

Sitter och kollar på en fin film, men måste börja packa till 3 veckors resa till Nordpolen som Amanda sa! hehe Men vill jätte gärna åka skridskor, men vi får se.

Ni få ha en fin kväll





Sov Söt

En av sakerna som jag älskar med jul är att allt är så fint ute.
Är trött så ska gå och sova nu. Imorgon har vi pusseldag i skolan är faktiskt kul! Vi ska göra ljus, baka fixa julpynt. SÅ det kommer säkert bli kul. Är ju min sista dag innan jullovet, Sen så åker jag till Sverige.
Sov gott

Det 1 Advent!

Då var första ljuset tänt!Nu är det bara 4 veckor tills julen! Helt underbart

Fint

Ett fint halsband med TH logan! Hade ju otur i onsdags när jag var och nere i stan och skulle köpa det.
En fin TH mugg med bild från när de var i Sverige 09

När jag kom hem efter Sten hade mamma köpt två små fina presenter till mig! Blev så glad och fina var de ju <3

We always have fun!

När vi sparang runt på arbat så såg jag det här! Snyggt <3

Heej! det känns som att jag inte bloggat på en hel månad! Tänkte berätta lite om min helg. Hehe åkte ju hem till Sten på fredag men först så va vi på bio och såg rapunzel en väldig fin och gulliug film. Den kvällen var vi på arbat och var helt cp! Tror in skulle ha märkt oss för vi sparang runt och dansa, sjöng och sa HAPPY NEW YEAR! haha de var Jag, Sten, Sharon och Kenzi! På lördag så va jag på bio med päronen! Såg samma film hehe :D Och idag va jag på gymmet, Sen träffade jag puh hon skulle hitta sig en vinter jacka. Så det var min helg hoppas ni ahr haft det minst lika kul.
Xoxo Lizka

I cant go on this way

I dont care about you and your life.
You are just one in a milion.
I close my eyes and forgot you
I hope that you will never coming back.
But then I open my eyes and see your face
And I know that
I will never forgot you
You are my life
and
will always be..

Bio

Heej! Hur mår ni? Jag mår inte så himla bra är trött och har ont i kroppen! Men nu ska jag chilla iväg till bion!

Puss o kram

Best of


Det får inte vara sant!

Det får bara inte vara sant!! Varför gör du så?? Det är inte snyggt, det är bara gay.... Ibland så hatar jag dig så himla mycket...!

I remeber the time when I saw you

Heeej!
Vet att jag inte har bloggat på länge, men har inte haft humör för det. Nu är det iallafall entligen fredag och då ska man ha kul ändå om man har fullt men läxor! Ska åka till gymet nu och träna lite sen blir det kalas hos Sten :D Kommer bli skita kul.
Kollade på en live konsert video från Brasielien och mitt hjärta gick i 1000 bitar vill se Tokio Hotel nu! Asså jag vill verkligen skulle kunna göra allt, eller nästan allt för att se de igen.
Men nu ska vi ha en fin fredag <3

Puss&Kram

Lizka

I wanted you



Vet att det har varit mycket Tokio Hotel här men det här är ett måste! Och ni får helt enkelt ta det ;)


Oooo-----

De är ju bara lite för snygga.....! :O




Mina COOLA vänner!



Är inte de SÅÅ COOLA!? xD

Happy





Jag är så himla lycklig och glad. Tror det är för att allting är bra i mitt liv, Tokio Hotel är tillsammans igen och nu vet jag att det lever och att de är lika fina som vanligt. Skola är bra, mina vänner är glada och lyckliga! Kan livet vara bättre?? Tror faktiskt inte det. Idag hade jag lite otur men jag tänkte positivt :D Tokio Hotels nya låt är awesome och Jag lycklig! Jag vill bara le och skratta hela tiden. Jag saknar mina vänner men det är lite kvar! Ska hem till Sten på barnkalas på fredag och baka lite tårta  kommer bli bäst.
JAG ÄLSKAR MITT LIV OCH ALLA SOM ÄR EN DEL AV DE!

JAG ÄLSKAR DIG

Jag Måste bara säga JAG ÄLSKAR DIG BILL KAULITZ


Break




Jag tänker sluta blogga på ett tag. Jag måste koncentrera mig på andra saker. Har massor att gör och bloggen tar tid, men tror jag börjar blogga i December. Hoppas ni förstår.

Ciao

Det går inte! hehe Nu kör vi <3


Make me feel







B.J.J

Fantastiska


Wild summer!



En video som får mig skratta varje gång
En sommar som jag aldrig kommer att glömma!


Lusse Bullar!



Heej!
Sitter i skolan nu! Har massor att plugga men det kommer säkert gå bra :) På förmiddagen så bakade vi lussebullar. Gud vad goda de blev mm. Har kollat på 24 timmar också. SKa till gymmet efter skolan måste gå ner några kilo hoppas det funkar, har ju bytt gym till ett nyare. Måste hitta någon fin present till Tonja som fyller år den 2 december. Ha en fin dag!

xoxo Lizka

 


GOD MORGON!

En av våra normalaste bilder!
HEEEJ! Jag sover inte vet faktiskt inte varför. Har kollat på gossip och nu sitter jag och skriver ner lite tankar. Vet att alla ni sover säkert. Måste upp om 4 timmar vet inte om jag kommer årkar kanske säger nej till ett möte som jag ska ha imorgon bitti. Men nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig! Sov gott och ah en fin morgon
Puss!

P.S Klockan e 5.10 Här!

Lördag

Sommar, hav, sol och en iskall COLA
Heeej! Har varit hemma hela dagen och pluggat. Är faktiskt väldigt nöjd för jag gjorde klart SO och NO! Sitter nu och kollar på en film, vi ska få gäster ikväll kommer nog bli kul! Imorgon blir det boxning!! :D E faktiskt taggad. Har faktiskt suttit och tänkt på en sak hela dagen idag. Ska göra om mitt rum lite idag eller imorgon beror på när jag får humör :D Hoppas ni får en underbar lördags kväll!
xoxo Lizka

Мне кажется, я никогда не повзрослею." Bill Kaulitz

So True!

Perfect Family!

En perfekt familj! Såg Harry potter 7 idag. Helt underbar. Vill ha andra delen nu! Det var så fint och man fick ju inte tårar i ögonen. Det enda jag kan säga är Fantastiskt :) LOVE iT<3

KÄR

Jag blev kär idag! I han åt höger med lite orange hår....<3
Han e för underbar

You are the king of Beauti


Har inga ord hur vacker denna person är


.........



Asså jag har inte sett en gulligare person som äter :) <3 Bonka..
Videon dödar mig helt! Kolla på dom två asså Tonja och Uma de går inte de får inte....



We were the kings and queens of promise



En underbar låt som får mig käna sig stark!


Suger



Bild Sommar 2009

Jag vet att jag inte bloggat på de senaste dagarna, men har inte hunnit eller inte haft något humör. Är i  Moskva nu och har jätte mycket jobb! Så kommer nog blogga lite om dagen. Va hos sten och vi såg på en musical som de i High school hade gjort bra och de hade riktigt bra röster. Sen så fick jag lite amerikanskt godis, I love NY tröja och en tidning så glligt och presic vad jag ville ha :) Ska plugga

xoxo Lizka


GodNatt!

Sov söt!Dröm om mig ;)

Life




Alla vi har en dröm i livet. Men det är inte alltid den går i uppfyllese. Man ska alltid tro på den och försöka uppnå den men vissa drömmar är svårare än andra. Många drömmer att få ett varmt hem mednas andra drömmer att få en ny ferrari.
Om man tänker så, så har jag ett perfekt liv. Jag har allt en människa egentligen behöver. Jag har ett tak över huvudet, familj som älskar mig, vänner, kläder och mat. Jag har så mycket mer än det. Ibland så glömmer man det och uppskattar inte det. man vill ha mera och mera. Nu när jag sitter och skriver det här så kanske det är något litet barn som fryser utomhus i kylan. Ju mera man får desto mera man vill ha. egentligen behöver man inte allt det här extra för att överleva.
Man ska vara glad att man kan komma hem till ett varmt ställe och någon med ett leande möter dig och ger dig en kram. Att bara se det ger dig hop och kärlek. Man ska älska det man har och inte klaga på det som inte finns. Mina föräldrar gör så himla mycket för mig och ibland så bryr jag mig bara inte. Jag känner folk som har det svårare än jag och skulle bli glad av att få en ny tröja en gång per halv år.
De lever livet de har och drömmer om annat. Min drömmar är inte det samma som andras mina drömmar är mer orealistiska det är inget man kan köpa eller få det är något man måste kämpa för. Jag har ett liv som många drömmer om men som jag tycker är helt vanlig, jag har växt upp så här och förstår inte varför någon vill leva som jag.
Men sen kollar jag ut och fattar exakt. Livet är hårt och man måste vara start för att klara det. Man för aldrig ge upp och tro att det kommer att ordna sig. De jag vill säga är att uppskatta det du har och klaga inte på det som du inte kan få.
Livet r oretvist men rättvist på samma gång. Man vet aldrig vad som kommer hända imorgon. Lev i nuet och njut av allt du har.
Imorgon kanske det inte kommer vara kvar. Man ska älska sitt liv och det du har. En dag kommer du förstå varför ditt liv är som det är. Du är speciell glöm aldrig det. istället för att gå och sura ,gå ut och le med raka steg ut i världen. Varje dag blir bättre än den förra. Några dagar kommer man aldrig att glömma medans man inte ens kommer ihåg det som var igår.

Bara du börjar tro kommer folk också börja göra det....

Finaste

Vackraste, talangfull, helt underbar världens bästa....


Moscow 2007


Äppelpaj!

Mmmm. Gud vad god den blev. Käkade den med vanilj glas. Kollade min skolplanering nyss. GUD vad mycket jag måste hinna göra. Men sånt får man ta om man är borta. lyssnar på Britney Spears nu, minns tillbaka när jag var liten hur mycket jag älskade henne. Imorgon klockan 7 tror jag att jag åker till Arlanda. Ska lätt dricka kaffe på Starbucks. Måste bestäma vad jag ska ha på mig och packa klart. Kommer sakna mina vänner men kommer tillbaka om 10 dagar :)
Puss o kram

We Are Just Beautiful

En fin bild på oss! Som vi tog hemma hos Amanda!

Tagit från Umis

Last day


Hade en fin dag i Sigtuna med familjen. Vi va ute och snackade om Jul festen och massor av annat. Sen käkade vi på mitt älskade kaffe och det var sjukt gott. Är hemma nu och kollar runt lite på tv. Ska baka snart kommer nog bli äppelpaj :) Mums mums, Måste packa också. Vill verkligen inte åka till skolan men vill ju träffa Sten och mina andra vänner. Men kommer tillbaka om 10 dagar!  Men ha en fin kväll!

xoxo Lizka

This boy Kill me


Det behövs inga ord....


One night with Uma

God morgon! Kom hem för cirka 20 minuter sen. Sov hos Uma i natt. Igår så chillade jag iväg till täby vart Umas skola ligger. Vi satt på donken i typ 2 timmar och hade det roligt. Sen så hade Uma möte i skolan på kvällen så jag var med.
Va ganska roligt. Gubben Bårde var bäst. Hahah! Så igår var det fint fint. Vakna 7 idag och åkte hem. Imorgon flygger jag till Moskva och ska träffa Sten på en gång <3 Ska åka till syrran snart.

Pusss på er

xoxo Lizka

Here I Am

God morgon! Har pluggat på morgonen idag och dushat! Ska klä på mig nu och åka till Umas skola. Kommer säkert bli kul :) Åker till Mosvkva på onsdag. Hoppas ni får en awesome dag.

xoxo Lizka

Crazier

I remember..
Som ni kanske har sett att jag ändrat lite på designen! Lilla Sten hjälpte mig, blev fint . men nu ska jag gå och sova.

Sov gott

Puss

Best friend

You was born to make me happy! I love u Elton

Best of...

Alla vi gör misstag och man lär sig av dom. Men ibland så blir jag så himla arg när någon som betyder väldigt mycket gör något så att andra tycker fel om de. Som ni kanske har hört så ska TH släppa ut en ny skiva i December med deras bästa hits från de förra albumen. Dom har inte gjort så många album och är inte så himla stora för att göra något sånt.  Man gör det efter att ha släppt kanske 15 album och som blivit verkligen bra. Jag älskar dom men ibland så gör de fel. Jag kommer säkert köpa den nya skivan men de är inte värd de pengarna den kostar. Eller har jag fel vet faktiskt inte. Har hänt så himla mycket!


xoxo Lizka


Fin helg

Heej! jag vet att jag inte bloggat på länge men har verkligen inte haft lust. Jag e ganska nere nu för en sak så det är nog därför. Men jag har iallafall haft en jätte fin helg.  I fredag så var jag ute med Arina, Angela, Issa och Uma. vi snacka massor och hade deyt verkligen trevigt.
Sen käka jag middag på n resturang i gammla stan :) Igår träffade Jag Älskade Fellicia, Uma och Tonja! Har saknar dom så himla mycket. Vi käkade lunch och det blev mycket gott skratt. På kvällen var det tjej fest hos Angela :) Så jag åkte ditt och det var skit kul.
Vi kolla på fiml åt en massor av mat och hade stora samtal om allt möjligt. Fina flickor. E hemma idag och köpte en fin present till lilla Stenis som jag saknar sååå himla mycket.
xoxo Lizka

Push me

Årkar verkligen inte blogga e helt död men om kanske en timme så!

Natti natti

Heej har inte bloggat något men har verkligen inte haft tid. ska sova nu men bloggar mer imorgon puss o kram på er!

Saknar sommaren 2010! best ever.


Sometimes I wanna be that GIRL!

Helt underbara

Raise Your Glass*


Just...


We know what we want

KOm hem för ett lite tag sen. De har varit en helt underbar dag idag. Va ute med min fina små brudar Amanda och Uma. Mamma var med och vi hade mys på Ikea. Helt underbart. Vi skratta skit mycket och mammis berättade om min barndom som Uma och Amanda tyckte va skit kul. Hahah, efter att Amanda och Uma åkt hem så gick jag och mamma runt på stan och kolla på kläder har hittat fina saker men ska kolla mer imorgon :) Nu e jag hemma och ska bada snart. Ha en fin kväll.

xoxo Lizka

11 Nov 2010

Sommaren 2008! E bara 12 här!
Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag sov inte så bra drömde en skit skum dröm. asså blev skit nervös i drömen och vaknade upp av att jag slog till någon. Denvar iallafall något jag inte skulle vilja ska hända i mitt riktiga liv. Nu har jag käkat frukost årkade inte allt så tog massor av olika rätter haha! Men nu har jag dushat och ska hoppa in i min kläder. Jag och mamma ska in till stan och shoppa lite. Sen ska vi träffa Amanda och Uma, det blir spännade för det är första gången de träffar min mamma. Men kommer säkert gå bra de är så fina så. Hoppas ni får en awesome dag!
Puss

P.S Saknar Sten såååååå det bara går inte! Ska nog köpa henne en sak idag som jag planerat för länge sen.

I want!


 

Varför varför varför! Varför e livet så? Om jag skulle komma tillbaka till Moskva på fredag skulle jag vara med på årets fest! Käka på Ritz hotelet mitt favo vart TH bode. Sen åka i en Cardelac limo och ha skit kul! Varför kan dom inte flytta det till nästa helg?? Livet e
så inte rättvisst ibland...!


Ultimate

En underbar dag har det varit och nu sitter jag och försöker plugga tyska men det går inte alls bra. Mitt huvud är tomt och jag har fyllt med läxor som måste göras vet faktiskt inte när jag kommer hinna med allt men ska försöka!
Imorgon ska jag och mammis ute till stan och kolla lite kläder kanske åka till EF och sen ska vi träffas Uma och Amanda det blir spännande!
fick veta idag att jag e kvar tills på måndag så det blir en hel söndag här! :)
På bildne min fina syster och kusin!

xoxo Lizka

No comments!


Tårta!

Heej! här sitter jag med magen full av tårta och god mat! Min fina syster fyller 18 idag:) Grattis! Har haft en fin dag idag med min familj och haft det jätte kul. Har saknat  dom jätte mycket.  Hoppas ni har haft en fin dag. Vi ska nog ut och ha kul i snön snart :)  Jag älskar min familj

What I like about You!


Nalle Puh



Ska hoppa in i sängen nu och kolla på Nalle Puh Jullovet! När snön ligger ute vill man bara se filmer som Nalle Puh! Har saknat dom. Hoppas ni får en fin natt! Sov gott

Even if we fall apart we never give up

 


Hjärtat

Vilken fin dag det har varit. Vädret var ju inte alls lika fint som hemma hos mig. Va hemma hos Uma och hade det jätte trevligt hon hjälpte mig med syrrans present, den ska vara färdig till imorgon. Sen så käkade vi jätte god mat och hennes familj e underbar :) Har fortfarande lite ångest för min kamera men hoppas det löser sig. Vet inte hur det blir imogrgon men Anastasia fyller år och så, så kommer nog vara med familjen. Ska göra mig lie te krypa ner i varma sängen och kolla på någon bra film.

Ha en fin kväll!

xoxo Lizka


P.S Jag älskar dig hjärtat!


FireWork

Dagens video och låt! Jag vet inte varför men den låten och videon får mig på bra humör och man börjar tro på sig!
Katy Perry- Firework

I Like!

Beställde hem fyra små pojkar idag :D
Och
Det kostade bara så här mycket ;)



Snow Is falling All around Me

Heeeej!

Vilken toppen dag idag elr? De SNÖAR ute fan va jag e glad. Har saknat den jätte mycket :) Men mina vänner håller inte riktigt med haha. Men Nu har jag iallafall städat och försökt göra klart en sak men det blev bara ett missfoster! heha ska snart käka lunch dusha och åka in till stan. Ska hem till lilla Umis :D Imorgon kommer mammis till Sverige. Kommer nog bli kul + att min syrra fyller 18! Wooho för henne! Men nu ska jag chilla vidare!

xoxo Lizka

 


I Miss the Time

Now you're a song I love to sing
Never thought it feels so free
Now I know what's meant to be and that's okay with me


You make me smile like the Sun

I Love u <3


Heeellu!
Idag har jag varit ute med mina två ÄLSKLINGAR! Eller först träffade jag Umis och vi chillade lite på stan men det blev inte såmycket chilla. För min kamera blev snodd i en affär! Jag blev både arg och ledsen för den kameran betyde mycket för mig och jag hade skit mycket på minnes kortet. Den kostade inte lite. Så va leden men sen ringde vi lilla Amanda och sa att vi kör hem till henne.
Så vi åkte hem till Bahh och anmälde min stöld. Sen så chillade vi vid datorn och skrattade en massor! Älskar de små flickorna. Men nu e jag hemma trött och arg men jag är glad att jag har såna fina vänner! Hoppas ni hade en bättre dag än jag!
Men nu ska jag kolla på repris av EMA
P.S Imorgon blir det THE UMA HOUSE! taggad!

xoxo Lizka

Stockholm

Heej! Så nu är det bara att hoppa in i kläderna och köra mot Stockholm! Ska träffa syrran som kommer från Malaga! :D E så himmla glad för en lyckad kväll. En bra kväll med gott humör! Hoppas ni sover söt! Bloggar imorgon bitti kommer nog somna på en gång när jag kommer hem. Ska till tandisen imorgon och sen in till stan och träffa sötingarna Uma och Amanda!

Sov gott xoxo Lizka!




Sötnosar Mina små!!


TOKIO HOTEL FOREVER!

OMG OMG! Är så himla glad nu. Vi gjorde det igen TOkio Hotel vann. Fick en chock när jag såg dom! Jag blev så glad så jag började skrika och typ darra :D Dom var sååå himla fina och så himla gulliga. JAG älskar alla mina vänner och Tokio Hotel så klart ett stort grattis till dessa pojkar och en stor applåd till oss! LOVE U <3

YES BILL YOU RIGHT WE ARE THE BESY FANS!


EMA

 

WOOOHo! Tjena!
Sitter nu med masa frukt tven på högsta volym och jätte taggad. Röda mattan har redan börjat Inga Tokio Hotel där en men man får väl hoppas! :D hahah! Hoppas ni kommer ha en lika fin kväll som jag har. Min syrra kommer på natten så ska vänta på henne.  Men nu ska jag tllbaka till TVN ha en underbar kväll.

xoxo Lizka

 


Barnens djungel!

Heeelllo! Jag e lite så här på bra humör haha! Men iallafall e på barnens djungel med mina kära kusiner som typ hatar mig! Asså dom köpte typ vampyr tänder och sprang runt här. flera päron kom och sa att deras barn blev jätte rädda så jag fick ta dom och nu är iallafall Alexander jätte arg på mig heheh. Men men nu har jag vait här i cirka 3,5 timmar. Men nu ska vi tänka poitivt och minnas att det är EMA idag!!! OMG är verkligen taggad! klockan 20.00 kommer jag sitta i sängen med massa mat och tvn på högsta volym! Om någon stör då e den död förutom om det handlar om EMA då! hah! Hoppas älskade TH vinner elr inte?? jag vet faktiskt inte vad jag vill. På ett sätt vill jag att dom ska vinna men på ett annat sätt inte. Men vi får se. När jag kommer hem ska jag berätta om mina galna och helt underbara lördag och fredag med fina människor!

P.S Gissa om Lisa ska till skolan imorgon NOPE för hon har lov i en vecka till hahaha!





Jag vet att det här e lite efter! Men har inte den här killen en underbar röst. Love it. Efter Bills röst da haha

Torsdagar är alltid Lika roliga :D




Heeeelllu! Hur mår ni? Jag mår faktiskt skit bra förutom att jag har blivit så himla tjock på dom sista dagarna haha! :D Men Igår var jag ute med älsking Jossan har saknat henne såg henne sist i Juli så de var på tiden att ses. Vi käkade lunch, snackade, skrattade och gick på bio! Vi såg Due Date och den var helt AWESOme en såndär må bra film. Typ som Hangover! Jag rekomenderar er att se den om ni vill skratta och ha kul. Vädret var inte av dom bästa igår men helt ok! Idag så har jag varit hemma hela dagen och försökt plugga men de har gått åt skogen gjorde bara några engelska övningar. Men va ute med hundarna kolla på  film och hämtade mina kusiner från dagis. Och nu har jag bakat cirka 40 stycken kanelbullar och de blev faktiskt ass goda :D Så e lite stolt över mig haha! Men nu ska jag dusha och chilla vidare med livet. Ska tagga till imorgon för då blir det att åka till banken först och sen ska  jag in till stan och träffa älskining Issa, Arina och Angela. Så de kommer nog bli skit kul :) Ska sova hos Issa imorgon så kommer ha skit kul promise! men nu väntar mitt lilla badkar!

xoxo Lizka

P.S Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle få se en film/dokumentär som Arina och Angela gjorde. Fick hem den i måndags den var jätte bra. Verkligen om du är ett TH fan kommer du sitta och få gåshund minst. Ska skriva lite mera om den när jag kommer tillbaka till Moskva. så kan jag ta ett foto på det.!

En bild som jag tog från lilla Linneus! Puss på henne!


My CrAzy days in Sweden!

Heeeej! Jag har varit i swe sen torsdags men det känns som en månad. tiden går såååå himla snabbt och jag har såå himla kul. Ibland har det varit helt cp men för det mesta har det varit helt underbart. Jag älskar bara mina vänner. Jag kommer vara kvar i swe tills lör den 13! Min fina kamera har inte mått så bra på de senaste dagarna så har fått fota med mobilen. Jag är så himla glad nu för de är en sak som håller på att bli sann, men jag hoppas! heheh Men min lilla kusin sitter här och vill ha datan för att spela så måste lämmna över den men bloggar något ikväll.

xoxo Lizka


Vi var hemma hos fina amanda så tog 2 fina bilder en på mig och söta Uma och en på mig och Tonja!



Idag så träffade jag korvis Linnea, Sannis bannanis, Bahhh, Tonja och Cocopoops och så trog vi till underbara Globen. Vi käkade på donken som gammla tider och sen gick vi ditt vart den 4 mars våra drömmar blv uppfyllda där kärleken och lyckan överlastade flerA TUSEN MÄNNISKOR. Vi sjöng en liten låt och hade sjukt kul! Visååå himla mycket tillbaka eller vill uppleva det igen. Tonja gick tidigare för hon ska till Godinigland! Låter väl inte alls dumt. 



Älskar mina små flickor <3


Ett litet hjärta!


Jag och min lilla kusin brukar ha lite roligt när vi e tillsammans. så först så höll vi på att skratta åt min mormor va sjukt kul sen så gick vi och käka lite godis och tog lite foton!

Love u <3


One Sec!

Hellu! Har inte bloggt, VET men de är så himmla svårt att göra de här i swe. Men lovar om cirka 30 min kommer jag blogga har lovat att sitta med min lilla kusin! :D xoxo Lizka








2 bilder på ett halsband som betyder verkligen mycket för mig


RSS 2.0