Guten Nacht!





Ville bara säga ett litet god natt till er! ska sova nu för imorgon blir det en lång dag. Har haft en bra dag. Men nu blir det hoppa in i min  skøna säng som jag har saknat hela dagen!
Puss o kram
dröm söt

Skype med Fina personer!

Skypar med Uma Hanna och FIs Amanda!  Ska sluta nog och börja plugga biologi! Måste göra klart det idag. Imorgon blir det nog kul! ska kanske på Kaulitz fest! Så vi får se om jag får höra lite söta röster från Las Vegas! Men Vet ni en sak. Jag ska nog gå ändå, årkar inte sitta hemma. Men Nu ska jag chilla iväg till toan och göra Big business :D

Kolla människans muskler! OMG!

 

Jag saknar dig Fellica!


Dagens Låt!






Den här låten får mig på bra humör! Man vill ha sommar bad och sol! Fest på en strand:)

Men de får vi vänta till nästa sommar!


Wooohooo

Skolan...

Ibland så bara hatar jag morgonar! Min morgone började inte alls bra. Så är arg nu. bråkade med en person...
Jag förstår inte varför man bara inte kan göra något bra för en person. Varför kan man inte lita på en person? Jag hoppas hoppas och hoppas tills det sista men nu 'r chansen 5% av 100. Men jag sitter nu i skolan och håller på med min engelska/försöker lära mig alla Tyska låtarna från Humanoid!

Jag har en fråga till er, som jag hoppas ni kan svara på.

Tycker ni jag är fanatisk?!!!!!



Ny dag!

Heeej! Nu drar jag iväg toill skolan, med muski i öronen! Hoppas ni får en jätte bra dag:) Jag känner mig taggad. Årkade inte gå upp för snackade med mina söta flickor tills 2. Men skolan väntar och November närmar sig :D olalalalala!
Puss på er ha en bra dag!



En morgon bild på moooa!

I Remember the time...



Never forget this moment.....

My little Sunshine!


Att bara se dom är rena lyckan

Ich liebe Tokio Hotel

Thats It


First day in School!

GOOOD MORGON! har ni sovit gott? Jag sitter iallafall i skolan nu! Bläää vill inte men ska tänka posetivt :) Jag måste plugga mycket för att kunna åka sen. Hoppas de kommer gå bra. Snackade med Hanna och Bahhh igår. Var lite kul kul :D Saknar dom. Men nu ska jag läsa klart svenskan.

Puss på er vi hörs




Små  killar som alltid kommer få mig på bra humör!


Sunday




Heej! Har upptaterat dåligt nu i helgen men hade så mycket att göra! Men Imorgon börjar Skolan! Wooohoo!(NOT) Men man ska tänka posetivt så hoppas det kommer gå bra! Min Lördag var underbar. Jobbade först på IKEA och träffade lite människor!
Sen så blev det bröllop. De va så gulligt och fint. När man såg paret dansa sin första dans så började jag nästan gråta. De va så romantiskt och man börjar tänka på hur mycket dom där personerna älskar varandra och att en dag du kanske kommer dansa där med din ända, han som du verkligen kommer älska med hela ditt hjärta! Jag förstod verkligen varför folk har bröllop, de var så fint.
Sen så dansade jag och en till tjej hela kvällen hahaha! Men idag var PESTEN här ville skjuta mig, men som ni ser överlevde jag!

Måste sammla sakerna nu! Men bloggar lite senare :)

Puss


November November November

 

Fan vad jag längtar!  Vill bara att oktober ska komma och jag åker till Italien först och sen till Tyskland med mina underbara vänner. Hoppa på ett plan och åka iväg från allt till de människorna som får mig att le varje dag!

Hope is a part of life

Because of you


Wonderful

Vilken lång men otrolig bra dag... Jag ska bytta om nu och berättar allt lite senare

 


I hope you know...

You know that im here
Im here for you
I hope you know that its just for you
I always gone love you
even if the dead kill me
I will be there zoom into me....


Ich liebe Moscow!

EN till dag har gått förbi och nu är det bara 2 dagr tills sommar lovet slutar...Suck! Jag har verkligen underbar minne från denna sommar. Och tror att skolan kommer gå bra. De kommer vara svårt men jag människor som alltid kommer vara nära om det behövs. Idag sov jag och Sten till klockan 2 sen ringde pappa och sa att vi skulle till MEGA! Va på bio. FIlmen va bra skriver om den senare.
Vet ni varför jag älskar Moskva? För att om jag blir sugen på Starbucks klockan 11 på kvällen kommer det vara öppet. Jag vet inte hur jag ska kunna flytta här ifrån. De här är mitt hem, min stad.
ICH LIEBE DICH MOSCOW!



Hey you!

<3 höhhö

In your FACE!


LINNEA+LISA=HÖHÖHÖHÖH RUMPA

Sitter nu och chattar med korvis rump håll! :D Såå himmla kul för vi håller ¨på att rösta på våra fyra små rockisar:)  Röstade som en gubbe som var 100 år gammal!!Har mycket cola i mig nu :P men men!  Vi hörs imorgon!
Puss o kram

Städning!

1. Städa rummet*
2. Dammsuga*
3.tvätta*
4. städa käket
5. laga mat
Heej! Fan vad jag e brA :) Har Hunnit stæda hyela rummet dammsuga göra lite fint i rummet med lite bilder och så :) Nu är bdet köket som är smutsigt så ska ditt och städa!!
Önska mig lycka till :)
Puss
Tog bilden från Sten :) En bild från igår.
Små coolingar :D

Ur so Gay!

Ur so Gay!
Den låten har jag suttit och tänk på. Att egntligen har hon ganska rätt! Vet att alla TH fans kommer döda mig nu. Men Kolla hon junger att har är So Gay but dont like Boys. Och de passar Bill ! Iallafall tycker jag det. De är väldigt omoget av henne att göra den låten speciellt till Tokio Hotel men om man skippar det så tycker jag att låten passar. Ni kan säga vad ni vill! Men jag ser verkligen Bill som en sån .Han har en sån stil. Han är lite udda inte som alla andra och dom tycker de flesta han liknar en gay men han likna kanske utan på men inne så är han hetro(hoopas jag) :D


Be with You

Vet ni en sak, att utan mina vänner skulle jag inte klara mig. DOm betyder för mycket för mig. De är här varje gång jag behöver mig de stor imot med mig då de svåra tiderna kommer. Jag kan ringa mitt i natten och säga hur dåligt jag mår och jag kommer veta att de kommer stötta mig, de kommer alltid finns i mitt hjärta tills de själva kommer vilja lämna de..

Om inte dom skulle inte jag har så underbara minnen, om inte dom skulle inte min dag bli ljusare bara för att någon sa

-Vill du veta en hemlis

elr

- Inskij winskij

Bara dom får mig le och skratta. Jag vill bara att dom ska veta hur mycket mitt hjärta slår för dom.

Jag tackar att jag har fått ett sån chans att få ha såna underbara vänner..

Jag älskar er för mycket för att förlora




So tell Me you Name......


FUCK OF

FUCK OF!! Varför tror folk att om jag skriver något så betyder det att man glömmer dom?? HUr dum måste man vara om man tror det.
Jag har många vänner och älskar dom alla! Men just då tänkte jag på just ett par. Lev ditt liv och låt vara dom andra!

Blanda dig inte i, i andras skit.
Jag går inte runt och snacka skit om folk. Jag har ett liv och jag älskar alla mina nära kära! Men dampa inte lås asså Om duinte änns är här. varför blanda dig i?

Jag har fan inte mördat någon, jag har bara skrivit en status!! Snälla jag är en människa! Jag hoppas att ni verkligen förstår att man inte bara kan dampa loss på en som inte har gjort något till dig.! Jag hoppas ni har ett liv och uppskattar mitt liv. SÅ FUCK OF AND DIE!!




Laga Middag :D

Heellluu :) Har kommit hem från en fin dag på stan med mina nära och kära. Har hittat mig en jacka, byxor och kjol! Skit bra ska köpa dom lite senare. Föresten bloggade inte igår kväll, va ju på Gorku med Daniel, Alex och Sten d var skit kul :D
Sen så har jag klippt mig kan vissa det :) Blev så som jag ville ha det. Men nu ska jag gå och laga skit god mat. De blir potatis mos med god fisk och Hallon paj med vanilj glass!!
MM kommer bli awsome. Saknar skolan lite. Men den börjar snart.
Nu väntar köket:)
Kram

P.S HOPPAS HOPPAS HOPPAS! NOVEMBER 2010 med mina GURLS!!
Liten bild på dig! ser inte så bra hur itt hår ser ut nu, men kan fota det lite senare :)

23 Agusti

Heeej! Har ni sovit gott? De hoppas jag, för jag sov jätte bra förutom att min kompis väkte mig presic när allting skulle bli bra i min dröm :) Men nu måste jag äta frukost dush och sen kommer Sten till mig. Vi ska till Gorku och träffa Daniel och Alex tror jag :) Men nu är det bara en vecka kvar till skolan börjar. Jag tänker väldigt posetivt på skolan, kanske för att de är sista året här och jag måste ge gärnet :P Vem vet? Men nu ska jag försätt äta min ur goda kladkaka.

Ha en fin dag :)



Lite morgon Pigga jag :D

Sova :D


Så underbar fin man kan vara....



Nu blir det sova och kolla lite på F.R.I.E.N.D.S! Så slutar alltid mina dagar. Ser ut som ett Asshole:) Men de gør inget. Är ganska trøtt och imorgon ska vi till Gorku :) Sen blir det plugg på kvällen! Hoppas ni har haft en fin helg!
För det har jag

Sov Gott SMå skitar!

One Day with Sten











Underbar dag <3

I Love U






b







Ni betyder verkligen mycket för mig...

Utan er skulle inte jag vara jag...

Jag är nog den lyckligaste människan på våran planet, för jag har dom underbarste människorna runt omkring mig....

Jag Älskar er

Step Up 3

Betyg: 5*

Jag älskar sånna filmer! Mycket om dans,vänskap och kärlek. De är bra gjord och fin av sig. Och så dansar dom hur bra som helst där! Så om du har sätt filmerna 1 och 2 så rekomenderar jag dig verkligen se den här filmen. Föresten så är några artister med här från 2 :) Så jag gillade verklgigen fimlen, skulle nog kalla den för en må bra film. Allt slutar bra och alla är lyckliga. Så slkuta sitta hemma på era ass gå och kolla på denna film! Den är värd det :D



Fan vad Jag är BÄST :D

Heeeeellllu! Asså jag är sååå himmla bäst :) Gjorde presic klart svenska uppgiften, de tog bara 10-15 min! De var ganska lätt för att temat som jag valde är ett gankska personligt och jag vet presic hur det är. Men men, Börjar bli lite sjuk.
Föresten mig kladdkaka var ass god. Like Always :D Va på bio idag Såg Step up 3 Den var skit bra. Så Sten sa att hin ville börja på Break Dance med mig, Har velat det sen 2 år tillbaka. Sen så träffade jag min älskade Nadia. Hade inte sett henne sen Juni! Så de var Assome :) Hon berättade om England och så. Nu har ni fått veta lite om min trågiga dag! :P
Så ska nog kolla på friends nu!

Sov Gott


Små Bahhh Pussar på er <3



En lite webcam Bild på mig! Ser ni hur Glad jag är :)))

BAKA!!

Hello :) Ett snabbt inlägg här! Har just kommit hem och ska baka kladkaka till min syrraq :D Hoppas den blir lika god som min förra! Ska berätta lite om min dag lite senare :) men nu väntar köket heheheh!

Puss


Liten bild på små pojkar som tror de kan laga mat! NOT! :D Älskar dom ändå!

OJski Pojski

Heej! Jag hoppas ni fatta att de inte var jag som skrev det där Kristina Andersson inlägget!! höhöhö så gullig min lilla blodsyster e!! Älskar henne :D men men, tror jag börjar bli lite sjuk, Har snuva, ont i min rumpa(Ramlade igår så) och ont i huvudet! Men hoppas det går över. Tror det är lilla Linnea som har smittat mig!!! Men nu ska jag joina min lill Sten som har packa hela dagen.

Ha en fin kväll:)

Rackar bajsare




Kristina Andersson

tjeeenare aprövar! Lisa har tillfällig diarée, och kan inte blogga just nu. Hon åt för mycket med snor (ajabaja). Ni får nöja er med hennes SHNUUGGA design så länge (för Kristina är ju bäst på att fixa såna ;D)
Puss och Kram
Libanesen

Memories

Underbara Minnen.... An deiner Site Ich bin da

Someone Watching Over me.......

Farfar du va mer en bara en person, du va den mest underbaraste person jag visste. Och du kommer alltis finns här, här i mitt hjärta för alltid.......
Its to much to say, its to easy to forget, Its to late to love...

I know that you're here'
I know that you're by my side
but is to hard to know that you love me
I hate you so much
but can stop thinking about you.
You are more than just a person
You have change my life
You help me surrvie
And now you forever here
here in my heart
But its to late
you are far away from me
you are not here
my love is gone
but you know that
you know that you are my lifes love
I cant forget you
But I will waiting here forever
forever for you
I still Love you
Forever.....
Someone watching over me....

NYTT!

Heeej! JAg vet att jag vet att jag inte bloggat på länge men har verkligen inte haft tid! Men nu är det bestämt att jag ska bytta allt! Ska göra om allt till nytt. Men ska börja blogga nästa vecka tror jag har bara så himmla mycket nu! Är i Moskva :) men vi hörs!

Puss o Kram

Lizka

The Last day In Helsinki!

Heeeeellllo! Ska sova snart! Ville bara skriva ett litet inlägg fort. Har haften en fin dag idag med fina människor. Blev lite tårar och bråk men de har blivit bra igen. Imorgon går mitt tåg till Mokba klockan 18.23 så kommer vara framme 8.55 nästa dag. Hoppas ni har haft en underbar dag.

Sov gott
Kram på er :) <3













Love u <3




5 years ago....

För 5 år sedan släpptes den finaste och mest underbaraste låt ut på radio tv och tidningar, av ett band som ingen kände. De trodde att de skulle gå långsamt men de gick snabbt på en vecka låg det redan nummer 1 i tyskland. Jag vill bara säga att om inte den låten skulle inte de mest finaste bandet finnas:) Och utan om vet jag faktiskt inte vem jag skulle va?? Men jag är verkligen tacksam om att jag har fått chansen och delta av en liten bit av deras liv. Att vara deras FAN! Grattis Durch den monsun!!! <3  5 years ago...... OMG vad tiden går snabbt ... :)


Så små men så Fina!

Fear is just a feeling, It can never kill you.....

Heeeeej! Hur mår ni?? Jag är ganska trött men har haft en ganska bra dag ändå:) Va ute på Stan med Lauris och Träffade sen Angelica! De var min sista hel dag i Helsingfors och de har verkligen varit grymt! Saknar Mokba hur mycket som helst :)
Snackade med Compost idag på Skype ;) Höhöhöhöh vi trodde attt vi skulle dö av garv! ;) Han har verkligen ändrats sen sist jag såg honom! :) Men nu ska vi kolla på film och packa min väska.
Hoppas ni har det bra hemma i Swe :D

Puss o Kram


Lauris och Jag, vi va på en America shop idag och köpte lite gott där :D


Jag och gulliga Angelica :)


Hon har skaffat dread looks :D Så AH-SUM :))))

Ut till Stan :)

NU ska jag och Älskning till Stan och träffa Lotta!Vi måste hinna in till Nokia och ska nog på Bio ikväll :) Sista dag
här i Finland! Men nu ska vi chilla ner till bussen! :) Skriver mer ikväll. Love u <3


Why....??

Varför? Varför är livet så?? Varför kan inte allt bara vara bra. Varför förstöra någons dag med flera gräl och tårar? Varför just idag och nu? De frågogor är i mitt huve nu! Jag vill bara försvinna, jag vill inte längre var kvart här. Jag vill ditt där allt är bra och alla är glad. Varför måsta allt bli fel? Jag hoppas verkligen att de går över men nu så vill jag bara gråtta. Jag årkar inte mera......


Finland!

Vill bara att ni ska veta att jag är i Finland med min älskade Laura nu <3  Jag saknar Min Lilla Bahh och Cocopops! :D Men vi klara det Jag kommer tillbaka till Swe i vinter och då blir det Fest :) Men nu ska jag chilla med Älskning och ikväll så blir Fest för min Älskning Lotta fyller år 16 sweet :D Puss o Kram


Underbar dag with .... and ....

Heeeeej!

Idag har det varit en skit nice dag :) Va typ hemma till tre sen så åkte jag in till stan för att träffa älskning Tina och hennes Kusin Sara! Vi hade fett kul! Sara kunnde inte Svenska men de gick ändå bra.
Jag och Tina stt och diskutera massor
och så klart  om Tompans nya  videon som alla är upprörda med :) Men vi kom på att Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) V
i gick till Donke och käka lite där. Om man samnafattar min dag så var den nderbar och vädret var ju också bäst :) Kommer verkligen sakna Henne, men vi får se i December när jag kommer.  Jag lovar jag har något problem, jag käkar och käkar men blir aldrig mätt!!! De är katastrof :O Men hoppas det går över. I natt kommer min Älskning Uma till Swe <3 Har saknat henne en massor. Men nu ska jag gå och chilla fram för tvn ni får ha det som bäst!

Puss o Kram

P.S Köpte nya frida idag Tokio Hotels intervju är ju med där! Den va verkligen skön :D


Sötnosen! :) Saknar dig




Fina Tina och Sara!

I still Miss you.....

Even though i do, still, miss you.
just like the air that i breathe, i need you,with me.
im not gunna lie
i cant  imagine my life without you but i,
suppose, i will, survive.. 

 


Hur kan man inte Älska Honom!

HEhehe Kolla på lilla Tompa som försöker sitt bästa för att hans foton ska bli dom bästa! 










Jag förstår inte hur man kan hata en sån här person. Bara det här får en att le :D


PIP

De här gör jag just nu.... Dricker te!

Se upp för en lite pervers Bild :D


Hahah Zimmer 483 Forever!

En Dag på IKEA!

Heeeeeej! Jag har haft en Skit rolig dag med älskning Issa! Nu sitter jag här och planerar min resa hem. Åker den 10 istället för 6 :) Jag har förståt att jag måste sluta små äta, för man blir fet av de. Så imorgon blir det diet och jag ska ut och jogga lite! de kommer bli awesome! Men nu Är det Sex and the city time! Jag hatar att dom vissar bara de avsnitt jag har sett men what ever :D Ska iallafall köpa hem alla avsnitt av 2 ½ man. De e sååååå Grym!
Sov gott så hörs vi imorgon.

Puss

Glada Issa!






GOOOOOD MORGON!

Heeeej!
Har ni sovit gott?

Sov inte så bra men är ändå på jätte bra humör :) Åt en skit god frukost. Ska snart dusha,diska,klä på mig och sen stick ner till bussen. Ska träffa Issa idag. Jag åker om 2 dagar, jag saknar Moskva men vill ändå inte åka. Men nu ska vi ha roligt! Jag e snart pank men de går nog ändå bra. Ska ta med mig 30 kr in till stan idag och jag ska fan klara mig :D Hehe min syrra e i Moskva nu och jobbar så det ska bli kul att sammlas hela familjen. Föresten ska jag renovera mitt rum!

Men nú ska jag dusha ;)

Har ingen bra bild på mig så ni får en Fin bild på min Syrran och Henns Pojkvän Benni!


Jag diggar hans T-shirt!  :D

OLALA!

Har inte vissat min små älskningar!!! Kommer stå så fint i Hyllan i Moskva! :) Jag vet att jag e bara lite efter. Men de gör inget bättre nu än aldrig! :D


WOOOOHOOO AMANDA!!!

Ibland får man ha kul för sig själv!!!  Med Jimmy Jansson i högalarna och klad kaka dansar lisa runt!! Haha Kände mig så glad, och som ett litet barn som får allt!! :D Ibland vill jag bara vara liten igen!! Inte ha några problem och bara ha kul!


Snodde min lille kusnins Jacka!! hehehe




HAhah!! Just i sånna här stunder är det så skönt att man inte är känd!! För man kan göra vad som helst och ingen kommer bry sig!!!! :D WOOOHHHOO

Just true.....


Älskar er... Ni är mer än bara människor....

Svensk Sommar!!!

Heeeej! Hur mår ni? Jag mår iallafall toppen:) Sov hos Amandis i natt, hade fett kul :D Kollade ut genom fönstret och märkte att de regnade!!! De e typ redan pool nere på gatan!! HAHAH :D De är typ äkta svensk sommar. Men nu ska vi tänka positivt ;D Jag och Amanda ska försöka springa nere till centrum och käka på Donken:) Jag lovar att Min diet kommer bara börja i Moskva!!! Men men vi får väl försöka. Åker nu på fredag. Jar saknat alla där. Och vet ni en sak?? Har jätte bra inställning för skol året:P hehe men nu ska jag klä på mig.
Ha en fin regning dag.

Puss


Jag och Snygga Amanda


Städning, Städning och Städning!

Heeeeej! Jag och Issa vaknade för ungefär två timmar sen. Kollade på en grym film och nu så ska Issa snart åka och jag har massor att städa!! Låter verkligen trist. Ska försöka hinna till Amanda idag för hennes mamma fyller år idag. Måste hinna köpa blommor och lite till. Hela lägenheten ska bli ren och fin! Idag så firra mina föreldrar 20 år dag! Så ett stort GRATTIS till dom. Men ska jag gå och lägga mig i soffan lite och sen blir det städning!

Puss o Kram :)


Så här kommer jag nog se ut r jag tar flygget till Moskva!!! ;) Hehehe Har haft en grym helg med tjejerna!

Så Underbart Dåligt!

OOO E så himmla surpå att jag inte var i Malaysia igår. Mtv World Stage var där och Tokio Hotel spelade. Fan va nice de skulle vara om jag skulle vara där. De var nog helt ass gryma like always! Men Man för väl nöjas sig med skit fina bilder och youtube videos! Nu är det bara hoppas och se om nästa blir Moskva i november :) Dom där 4 grabbarna e helt underbara! Love u <3






Sötnos!





RSS 2.0