We can do what ever we want!

Heelllu! Sitter hemma hos fina Tonjis nu, gud vad jag har skratta idag:)) Min morgon började med att jag åkte ner till märsta sen träffade jag Tonja och Uma i stan och köpte fina fina kläder! Är så himla glad haha sen köpte jag min Syrras present också. Owesome! Pratade med Kane idag hahah fan jag och Tonja skrattade så mycket. Vi gick till affären och köpte massor med gott:))) Snart Berlin fan vad jag e tagad. Men ni får sóva gott
Puss

I Like!

Heeeeeej! haha som ni såg på mitt sista inlägg så har jag så fina vänner som uppdaterar min blogg eller gör den det själv?? ;) Men Jag älskar bilden på mig. Har precis slutat jobbet nu siter och vänta på Ira och sen ska vi dra till stranden, låter inte det så hilma skönt :) Skulle vilja skriva det varje dag haha. har hostat hela tiden medans jag har varit i Spanien nu, har ont i mag musklerna men är glad för min mage har blivit finare hahaha!! Har haft en awesome helg, träffat många fina personer. Men ni får ha det en jätte fin dag.

Pussss


And it feels like im at an all time low and the sun is shining.



Hej hej hej hemskt mycket hej!

Jag tänker bara säga att jag har det väldigt bra på Malaga, livet är fint här. Jag åker hem nästa måndag, på Umis födelsedag. Tyvärr så missar jag finaste Amandas födelsedag, men det ska vi självklart ta igen i Tyskland!

Annars så har jag solat väldigt mycket, har blivit väldigt brun eftersom att jag har otroligt bra pigment. Ni kan se min fina bränna ovanför på bilden jag tog tidigare idag, med självutlösare förstås. Som ni kan se är det lite sand på min handduk, vilket I-landsproblem jag har alltså för liksom, så fort man tar bort det så kommer det nytt igen. Sen även, mitt ansikte är väldigt blekt jämfört med kroppen men det är ju för att jag låg med en tröja över ansiktet, och det resutlerade liksom ett sådant resultat, kul men jag är snygg iallafall. Damn alltså!

Iallafall, vet inte hur mycket mer uppdatering det lär bli denna resa. Men jag kanske skriver ett inlägg om ni har tur, annars så hörs vi när jag är i Sverige igen. Ha det så trevligt så länge, pusshej!


RSS 2.0