Happy birthday cause its your birthday!

Grattis fina Georg!

Children of the Seventh Sin


Yesterday night!!


LA BABY



But it's you that makes me sing
I know where we are,
But I know who I am.
Baby, I'm your biggest fan.


JAG ÄR BARA LYCCKLIG!




JAG VET INTE VAD DET ÄR MED MIG. MEN JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG, ALLTING ÄR SÅ BRA. FINNS MÅNGA DÅLIGA SAKER MEN DE SKITER JAG FULLSTÄNDIGT I!!! JAG ÄR LYCKLIG LYCKLIG LYCKLIG

SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX


Sunshine

GooodMorgon! Min första dag i skolan på den här veckan:) Denis kommer runt 8.15 så ska hinna käka frukost först. Jag hoppas ni får det en jätte fin dag och hoppas vädret blir fint.
See yaaa♥

One of those moments you wish could last forever


Backstage

Ett litet video från idag när vi satt backstage och väntade på att Bandet skulle spela:) haha Misha är ju så bäst!1
P.S Skrev fel på Stens nya blogg kinaa.blogg.se



No Life!

Haha ibland har jag och Sten inget liv alls!!♥


Back Home!


Kom precis hem från konserten!! Ska in i dushen nu och sen plugga matte. Berättar mera sen.

Puss

Go Go Go!

Tjeeeeena! Sitter just nu och väntar på Sten, hon är redan 50 minuter försenad!! Vi måste hämta upp en kille klockan fem och sen måste i hinna vara på plats klockan 6. Men vi får väl hoppas på det bästa :) Annars har jag haft en ganska lugn morgon, har pluggat lite sen har jag läst min engelska bok. Så hoppas vi åker snart. Imorgon ska jag till skolan så vi får väl hoppas på det bästa!
Ha en fin kväll :)

30 Mars 2011

Good Moorgon! Fick nästan panik när jag skrev rubriken! Tiden går så himla snabbt. jag minns forfarande början av mars när jag fyllde år och hade mina fina och helt underbara vänner nära mig! Men man kan väl inte gör så mycket. Sitter iallafall nu och ska käka fukost. Har lite ont i örat men det kommer gå över hoppas jag. Igår fick jag damp på Sten för mednas hon skrev ett blogg inlägg hann jag bytta om, borsta tänderna, ta bort sminket, prova kläder till imorgon och göra lite mag övningar. Idag måste jag plugga lite svenska vet redan vad jag ska skriva. Men ni får ha en jätt fin dag!
Puss

P.S Stens nya blogg är kinna.blogg.se
Men tror hon kommer blogga på två :))

When we have fun!


Behind this Castle Walls

Heeej, sitter hemma hos min fina Sten nu. Det är mitt nya hemma till nästa torsdag! Imorgon flygger mamma och pappa till Italien och jag stannar hemma för jag måste plugga och ville vara kvar med mina vänner. Sitter hemma nu för har en spricka i tån ((. Kollade på en film idag Chattroom, lite konstig men annars helt okej. Imorgon ska vi på Marcs konsert så hoppas det går bra. Men ska hoppa in i dushen nu. Puss på er sov gott

Så nära



Your smile

Man får ett hopp men bara några ord kan döda det. Just nu vet jag inte vad jag känner men jag vet en sak en dag, en dag kommer det hända och det kna jag lova er.

Never Say never

Tonja kom alltid ihåg det

DET FINNS INGA ORD HUR MYCKET JAG ÄLSKAR ER!

Jag älskar er jag älskar er verkligen, ni betyder otroligt mycket för mig..Jag hoppas ni vet det....
U...T...A...

What are Words


Jag grät...


Im not beauty queen Im just beautiful me!


Selena är så söt

Den sången är väldigt fin och stark, jag tycker alla borde lyssna på den och förstått att alla vi är lika fina!

 


Im Back




Jag vet inte vad jag ska börja med...! Men som ni säkert har märkt har jag inte bloggat något sen jag kom från Sverige. Men jag ser ju att mina vänner bloggar så fint för mig så det behövs inte haha. Nee älskar de så himla mycket. Tänkte att det var på tiden att börja skriva något här. Det har hänt så himla mycket på det senaste 2 veckor. Det enda jag drömmer om nu är vår/sommar! Allt är bra med mig men ajg har mycket plugg. Pratade med min syster igår vi vill åka någonstans på påsklovet, till något land på några dagar :) Men jag måste fortsätta att plugga kemi nu. Men skriver mer sen.

Puss


Singing like your screaming, ohyäää



En uppdatering här, känner att det vore på tiden. Jag uppdaterar så otroligt bra känner jag, nej men jag lever livet här i Ryssland. Men lite sommar skulle faktiskt sitta fint tycker jag. Funderar på att köpa en resa till Amanda och Tonja, hihi lovely. Men jag kanske kommer med en uppdatering nästa decennium, om ni har tur. Puss


This one is for you!


Spring



jag har inte skrivit på länge men jag har verkligen inte haft det humöret. Har hänt så mycket bara på några dagar. Sitter nu hemma hos Sten och pluggar matte. Fick min placering till Usa igår Arizona! familjen låter super och allt låter awesome. Det är sommar hela året om så det får mig verkligen att älska stället. Har börjat fasta, det ska hålla till slutet av mars. Får se om det går. Måste verkligen fokusera mig på plugget och allt nu. lite kvar och har mycket prov. Men nu ska vi vara glad :) hoppas ni har haft det jätte fint.

Pusss


Who you think you are

Jag pallar inte med egoistiska personer så om de inte vill ändra på sig är det den personens liv så jag ska inte blanda mig i. Men jag kommer inte förlåta något. tro inte att du är gud för du är en av oss samma typ och är lika mycket värd som alla oss. I slut ända kommer det vara du som förlorar allt. Så nu är det bara du som har ett val vad som är bättre för dig, men tro inte att jag alltid kommer vara by your side. Du kom in i mitt hjärta snabbt och lika snabbt kommer du att försvina där ifrån. ett ord eller en mening kan förändra allt...


Ps. I Love you!



Tjena tjena! Amanda här, det är helt otroligt hur bra Lisa uppdaterar sin blogg. Så jag tänkte såhär, jag gör det åt henne och eftersom att jag är fetaste hackern så har jag hennes lösenord, mohaha. Men Lisa mår fint, hoppas jag. Jag tycker dock att hon borde ta sitt pick ó pack för att sen flytta till Schweden, låter fintfint!

Annars så tänkte jag bara säga att All Time Low's nya låt Time Bomb är helt underbar. Och imorgon flaxar Tonja iväg till Norge för att se Taylor Swift live, hoppas hon får träffa henne utan för hotellet, då kommer den människan bli en lycklig flicka. Annars så är klockan 23:15 atm(Som Uma så fint brukar skriva), finfint. Ska sova snart, jag har skola imorgon och slutar 14.35 kult liv liksom. Jaja, ha en bra liv bloggen och hoppas du blir uppdaterad av Lisa.

Btw, maten på bilden åt jag på Lisa's födelsedag, den skulle sista riktigt fint i min mage just nu.

Pussshej!


En underbar vecka!


Världens bästa Security!

Sitter i köket och ska snart gå och dusha. Idag var den sista dagen här i Sverige och jag har haft det helt underbart. Jag älskar verkligen mina vänner och kommer alltid att göra det för utan de skulle inte mina vardagar och min liv vara så bra. Tack så himla mycket Tonja, Uma, Amanda, Sanna, Isabel, Felicia och många många flera för allt. Jag älskar verkligen er!
Imorgon flygger jag till älskade Moskva har saknat det verkligen. Börjar skolan på onsdag så det är bara chill. Jag skriver mer om vad jag fick i present av mina nära och kära när jag kommit till Moskva.Idg är det ett år sen jag fick se Tokio Hotel för tredeje gången ive den lycka och kärlek jag kände den här kvällen är obeskrivlig jag hoppas verkligen tt alla ni som läser detta kommer någon gång i livet att känna det. Kärlek på Tokio Hotel och mina vänner. Ha en fin kväll.
Puss God natt!


2 Mars 2011





Ska börja göra i ordning mig snart ska in till stan och träffa Arina och Angela klockan 13.00. Vi ska chilla i stan sen måste jag köpa lite saker. Ska köpa lite saker åt min älskade sten(Inte bara det som du bad mig om) Kommer säkert bli jätte roligt. kanske dka mötta Issa ikväll också men vi får se hur det blir. Jag har vaknat 8 varje dag här nu och det känns så bra på ett sätt men mn blir trött tidigare haah! Men ni får ha en jätte fin dag!!! Puss på er <3


My B-day!

Goood Morgon!

  Hoppas ni vaknat på samma super humör som jag. Igår hade jag en av det roligaste födelsedagarna med fina vänner o familj. Det spelade ingen roll att jag fick vakna 8 haha. träffade tjejerna havl fyra i tc va så gulligt för när jag kom så stod alla där och log när jag kom. Blev så glad inombords. Vi bowlade och ade jätte kul lyssnade på Reden, Love and Death, Baby och bara hade kul. Sen blev det Vapiano och pizza. Var verkligen jätte gott. Haha när jag skulle betla så frågade killen i kassan hur många år jag fyller då svarade jag bara femton asså ni skulle setthans face han började skratta och typ DU BETALAR! hahah Kul var det. Sen åkte vi hem till Tonja ohc käkade min andra tprta fick ju en tårta på morgonen. Vi snacka kollad epå film och åt godis!1 Runt elva åkte jag och Uma hem alla andra hade åkte förre. En awesome födelsedag kan jag bara säga. Tack Uma, Amanda, Tonja, Sanna, Isabel och Felicia! Älskar er och är så glad att ni va med mig.

P.S fick jätte fina presenter <3

Grattis Grattis Grattis Grattis




Idag fyller jag och den här charmigaste pojken år!! Grattis till oss båda. :)  hoppas han får minst en lika roliga dag som jag ska få ;) Grattis till mig och Justin <3


RSS 2.0