Break!

Jag ska börja blogga snart! Lovar, ge mig bara några dar till! Puss Love u

U Smile

U Smile, I Smile

EGYPT!

Im just home now.

Gankster


The COOL one!

Egypt!

Nu går taxin till flygget!
12 dagar i Egypten :)

Next chapter in my life

Ska börja packa nu. Åker på onsdag men imorgon kommer jag vara de sista timmarna med Sten. Har suttit och tänkt lite, det finns saker som bara du själv kan göra och bestäma. Man ska se det mesta positivt. Så från imorgon börjar jag om allt. Eller inte riktig om utan jag vänder sida och börjar skriva på nytt. Har mycket jag måste köpa till resan men hinner imorgon. Plugget ska med.
Sov gott

Fina människor!



Sitter och skypar med min älskling Uma :) Saknar henne. Hitta en fin bild på Amanda och Uma i Agusti...

Jag vet inte hur jag kommer klara mig ett helt år utan att se de.

Opppps


Midnight Starbucks

Ska snart sova! ville bara l'ga ut lite bilder. Vi blev sugna p[ Starbucks kl 12 s[ vi sprang ner och k;pte lite gott! Hoppas ni har haft en lika fin kv'll som jag. Haha

Ses imorgon

Puss














Sharon&Desola&Lisa

Heej! Va ute med det h'r snygga brudarna idag. Ska sova h;r! Kommer var lite chill och mys. Ha en fin kv'll!
Puss

Om man måste så måste man!

Heej! ska berätta om allt igår lite senare. Har bråttom, är sjuk men måste köpa lite saker. Hoppas ni får en fin fin dag. Bill tjej?? Ska man tro elr? OM det är sant så är jag glad för hans skull. Annars så tycker jag det är roligt.

ЧТО??

Nu chillar vi iväg! Björnf...an på! :D minus 16 ute!! brrrr

Shit

Vill till fina Italien nu...
Så kändes det när ajg vakna på morgonen! Jag mådde skit, mår lite dåligt nu med men hoppas det blir bra snart. Har haft lite problem med Usa resan men hoppas det ordnar sig nu :) efter min 4 gång jag äter sushi och får ont i magen nästan morgon ska jag aldrig mer äta de! Min mage tål inte de. Ska iallafall klä på mig och åka på vaxdock musemum sen blir det köpa lite smink och starbucks. ikväll ska vi till Kostja och Kolja det är Bennis sista dag så. Imorgon kommer Angela så det kommer säkert bli awesome! :D Måste hitta mig en ný bikkini annars är jag död. Ska sminka mig nu. Ha en fin dag
Kram

Shopping & Japansk Resturang

Heej! som ni kanske ser på  rubriken så blev det inget gym utan blev shopping och resturang. Egentligen var jag redan på gång till gymmet men min älskade pappi sa att du är ändå fin vill du åka och shoppa istället och vem skulle tack nej till det?? Men det blev 7 timmars shopping och ett köp. Imorgon blir det mera! Köpte mig en mjukisdress! Har bytt lakan också till mitt TH fint fint e det nu. Ska sova snart men först blir det film:) Sov söt!

Nu ska det bort!

Hallo! Vaknade klockan 12 för att min älskade farmor kom! Hahah. Dusha precis och såg att måste få bort lite fett förre Egypten den 12. Föresten sa inte att åker den 12 och kommer tillbaka den 23 chill med livet :) Men nu ska jag iallafall springa och gymma. Har satt två mål till på sommaren och en av de är attr gå ner minst 5 kg. Måste bli iallafall lite snyggare till Egypten. Ska beställa min bikkini från VS. Plugget väntar på mig också så har mycket att göra men vad ska man göra, det e bara ta fingret ur röven och köra hårt! Kanske blir ett litet stop på Starbucks på tillbaka vägen!
Puss

Gott Nytt År!

Heeej! Det kanske är lite sent men Gott nytt år! Bättre nu än aldrig. Kom bara hem idag. Jag har haft det jätte bra och vi hade så himla kul. vi dansade till klockan 5 sen så satt vi och snacka skit länge. Gjorde massor av annat. Har ingen kamera nu, så kunnde inte fota men Max fotade. Ni ska bara veta hur mycket kul jag har gjort de sista två veckorna! Börja med olika resturager varje dag till limo åkning till klockan 12! Haah Har haft det super och Benni o Anastasia har varit med. Hoppas ni har haft det minst lika kul som jag. Hade ju lovat er att vissa o berätta vad jag fått odentligt. ok! sovlackan, Tokio Hotel kalender. Sista Gossip boken, Escada parfum, escada lotion, Mjukis dräkt från Juicy couture, Helena Rubinstien mascara kit, en fin liten ask, Victoria Secret lipgloss, Diary, Fin nyckelring, overknee, Nivea kit för ansiktet, Ulle sockor (min favo), Spa kit, Resecertifikat till tyskland med alla kostnader och köp+ Tokio Hotel grejer!  Smink certifikat, Rosa mp3, mjuk harre med godis inne i sig, kina lampa och ett Starbucks coffe kort.
Ha en fin kväll!

RSS 2.0