29 april 2011

GooodMorgon! Vaknade för cirka 20 minuter sen, det har blivit så himla varmt på sista tiden i mitt rum så det är verkligen omöjligt att sova länge. Vet att jag inte har bloggat på några dagar, men hade inte tid och inget humör. Veckan har iallafall varit awesome! Har träffat många vänner och varit med min älskade familj. Dagarna bara springer förbi!! Igår så var jag ute med Anton hela dagen/kvällen, haha vi gick typ 30 km lovar. Men det va kul. Idag skiner solen och jag ska ut och träffa komposten för sista gången, sen åker han haha. Ikväll blir det bio men förre det ska jag få hjälp av Anton med tyskan! Hoppas vi får den färdigt. Ha en jätte bra dag!
Puss

Steeeeeeeeeen

Ska sova nu, sover hemma hos Stenis i natt)) har haft en bra dag!
Sov gott dröm söt♥

!Yesterday!

Va ute hela dagen och till sist blev det Starbucks ;)
Goood Morgon! Hade inte tid att blogga igår :) Va hela dagen medf familj och hadew skit kul haha! Min familj är verkligen bara lite speciell. Men idag måste jag göra klart min svansk uppgift och matten. Ska åka och hämta Kamu från flygplatsen kl 14. Vädret är jätte bra idag sol sol sol! :D Så idag ska man ta många foton. Mitt lov har börjat och om allt går bra så tar det bara slut i agusti haha :) Men nu få ha en underbar dag, nu är det bara 26 dagar tills jag lämnar Moskva, villl inte ens tänka på det.
Pussss

Never say never

Mammsen kom hem med en fin fin tshirt! ;D Så nu är man glad!

2 days left

Heeeeej! sitter hemma nu efter en fin dag! Ska snart sova för är verkligen trött. Va i skolan idag och hann inte göra klart NO idag men måste göra det imorgon. Måste skriva min tyska med ska in imorgon kl 2!!!! Det är verkligen akut. Va och mötte mamma idag, sen träffade vi Kostja och efter det tog jag Anastasia till Marcs konsert. Om jag ska vara ärlig så sög den, men va med fina människor så det blev lyckat :) Måste plugga nu. Sov gott
P.S Två dagar kvar till lovet :D
Puss

Grattis FInaste Sanna




Kanske lite försent men bättre nu än aldrig. Försökte ringa den fina bruden igår men hon svarade inte:P Men Sanna på födelsedagen. Hoppas du hade en jätte fin dag med många presenter och godis, tårta m.m!!! Jag älskar dig otroligt mycket och saknar dig! Ett nytt år och en ny start på något nytt :) Grattis Finaste Sanna Strom!!


Good Day

Tänkte bara blogga snabbt med två bilder från idag. Vädret sög idag det regnade och var storm, men jag var så glad att jag hade fått min kamera så sprang runt i 2 timmar ute på stan. Jag och Anastasia fick iallafall till jätte fina bilder. Lägger upp de senare :)

I miss the time




Idag på morgonen när jag skulle göra i ording mig till skolan så satte jag på musik och då började den här låten att spela. Jag slutade göra allt som jag höll på mig och mindes tillbaka till förra året och åren förre. Jag saknar dessa fyra pojkar så otroligt mycket, Just de pojkarna de var förut. deras leande,skratt, deras engelska och bara de. Ibland vill man spola tillbaka tiden och befinas sig där vart den där lyckan fanns, där kärlek inte hade några gränser....

Fredag Fredag Fredag



Heeeeeej! Är på toppen humör :)  Sitter i skolan nu har haft en jätte bra start på dagen. Presic förre jag skulle springa ut till bilen så spelades Cody Simpson på Muztv! SÅ börade sjunag och dansa väkte mamma o pappa lite men det får de ta. Kollade på skol showen och lekte med världens sötaste unge. Sen sydde jag klart min kudde och nu har jag bara utvärdering kvar så är jag klar med HELA SYSLÖJDEN! Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på men något kul iallafall. Hoppas ni får det än jätte bra dag!

Pussss


2 fina människor



Erika In Moscow!

Hej! Kom hem för 20 minuter sen. Va i skolan och sen kom mina kära vänner och hämtade upp mig. Erika har kommit till MOskva har inte sätt henne på mer än ett år! Jag trodde jag skulle dö hur myckt jag skrattade. Vi käkade på donken och sen blev det så klart Starbucks! Åkte hem sen för måste plugga plugga plugga, de åkte hem till Marc. Men nu väntar mina SO uppgiter, ha en fin kväll :)

Berlin Berlin Berlin






Berlin 20/6-26/6-2011! So watch out
BITCHES


S.X


Tänkte bara skriva att jag skulle inte alls vara imot att bytta plats med de där två brudarna eller få en sån bild mid bieberboy! Alltså han är ju bara för S.X!haha


Just Love


Jag tror bilden säger allt! Haha min älsklings bild från sommaren 2010 :D


Across the Barricades



Bild våren 2010!

GooooodMorgon! Sitter i skolan nu och gör engelska. Ha fin musik i öronen som får mig på bra humör:) Det är femton dagar kvar till jag måste vara klara med allt!! Ska verkligen kämpa. Va på Bio med Sten och Alexandra igår. Vi såg Rio, haha världens bästa film på länge. Läste ut min engesla bok den var faktiskt väldigt bra. Vi åka till ett varmt land nyu pallar inte med Ryssland kylla längrE, men men ni får ha en fin dag!

Puss


I just love you Bieber boy


Toutes Les Nuits



Dagens låt som får min läppar le och ögon glittra av lycka :)


Pain is a part of our life honey


You just need to movie on and live your life... Promise me to never look back, my angel will always be by your side...Just hold my hand and look in my eyes.

If you let me inside of your world, there'll be one less lonely girl




Jag vill bara vara där. där vart jag kan bli lycklig. Allt är bra i mitt liv men inte med mina nära och kära. Jag vill le som jag gjorde den där kvällen. Höra den fina rösten, se de fina ögonen och känna de mjuka läpparna. Jag vill stråla av lycka som jag gjorde då. Men det går inte nu. jag saknar min familj. Vad ska man göra i såna här studer? Det finns så mycket bra i den här världen, men just nu ser jag allt i svart och vit. Jag vill att det ska bli imorgon och jag vill träffa den personen som får mig glöma allt och bara le, vara lycklig. Skolan gör inte livet så mycket bättre. Men jag hoppas och ajg ska tro på det bästa. Jag ska verkiligen kämpa och aldrig ge upp

Never say never


I really want that I want you to be happy

två bilder från idag
Jag pallar inte längre
. jag försöker göra det bästa för alla men fr bara massor av skit tillbaka. Kanske jag också ska börja skita i folk. Ingen försöker ju hjälpa mig när jag behöver det. Jag behöver fokusera på annat men ändå så sitter jag och gör helt andra saker. Jag vill inte se henne så här. Jag vill inte höra grått om natten och jag vill inte se tårögda ögon. Hon är värd mycket mera, han ska kämpa för henne och inte hon för honom! Jag årkar inte mera im out, I dont care anymore! Just live your life!!!

Today

Liten bild på mig idag! Va i skolan och åkte hem tidigare hade ont i magen och var trött efter igår natt. Jag är bara så fuckinig arg på honom, man kan inte göra så. Ska ut snart och träffa Nadia med Sten men ni få ha det jätte bra!

A night to remember!

Back from the party! Awesome night.Im so fucking happy:)))
Sov gott

Best Kid EVER!!!

HHAHAHA DOG FÖR DET HÄR BARNET!! KOLLA TILL SLUTET HAHAH!

Photo of the day ))

Me, Kenzuka and Nic!!

Going out!




Ska ut med Sten, Kenzi och Nick!! Ha kul :)

Today

Jag idag
Heeej! Det är fredag och med det menas det att det är en bra dag! Har iallafall varit i skolan gjorde matte fick G, blev glad för jag trodde jag skulle få IG. Men träffade Atte efter skolan och vi gick till T.G.F och sen till Starbucks! Älskar Moskva på våren, det är så himla fint!! Hoppas ni har haft en fin förddag :)
Pusss

RSS 2.0