Soccer time!

Ollla! Hoppas allt är bra med er för jag kom nyss hem från fotbolls träning! Fick lite skavsår men annars var det jätte kul. Fick gå upp klockan 5.30. Ska till flygplatsen snart och möte up lite flera studenter, hoppas några snygga hahah! Men jag älskar det här stället. Jag och Thea var på en shopping runda vad tror ni tror ni verkligen att jag kom hem utan typ 5 kassar med kläder hahah! Sen såg vi Harry Potter. En awesome dag och på kvällen var på en Baseball party amazing)) Men ska dusha nu.
pussss

Song of the Day!


Time to go!

GoooodMorgon!! Sitter nu med Thea och ska åka till skola snart! Sen blir det säkert bio och Leon följer skert med :)) Mamma ringde idag klockan 7 haha men vi var redan uppe. Saknar min lilla störda familj. Men den 1 agusti kommer vi skypa så det kommer säkert gå awesome! Hoppas ni njuter av sommar lovet för jag har bara 9 dagar sen startar skolan! Drömmde helt cp dröm idag. Men ska upp till över våningen nu och Se om Eric är klar.
Puss puss

Crazy Hot and Beautiful!

Heeeeelllu! Sorry för att jag inte bloggat på hela dagen men har verkligen inte haft tid! Det har iallafall varit en Crazy day!! haha Men den var verkligen awesome. Jag lever American Dream! Vi försökte filma en video idag men det gick inte så bra. Sen träffade vi Leon som är från Östrike han ska gå på våran skola och så kom Mclovin(Gege) Över. Sen på kvällen cyklade vi till Starbucks och till sist så badade vi en awesome dag! Imorgon ska vi upp 7 för att åka till skolan och sen blir det bio och till sist party hemma hos oss! Awesome )) Ligger i sängen just nu med THea och Kylie. Sa sova nu ska bara prata klart med Ingo en kille från Tyskland som vi mötte idag med! Hihi men sov gott eller ha en bra dag.

Pusss


Thea is Here!

vad tycker ni, är vi inte bara såååå snygga??;)
Ligger i min säng just nu och ska snart sova. Thea har äntligen kommit!! Så glad hon är jätte söt :)) Vi satt och pratade lite och hade kul. Haha ni skulle ha sätt när alla vi satt i bilen på vägen hem och dansade till Party Rock! Bäst ever. Imorgon ska vi bara chilla bada i poolen och ta det lungt. Har fått min mobil nu så är glad. Alex hade phootoshout idag ska visa er ett foto sen. Dawn sminkade henne så tog ett foto på det, hon blev verkligen fin. Men ska sova nu Godnatt
Love u

The Song of the day

 


Fresh!

Känner mig som en ny människa efter dushen haha

Har precis kommit ut från dushen! Ska nu klä på mig, fixa naglarna och få min mobil. runt halv sju åker vi mot flygplatsen tror jag men vi får se. Så ska nu börja göra i ordning mig. Bloggar innnan vi åker puss på er!

Candy!



Gutentag! Kom nyss hem efter en cykel tur! Omg jag trodde jag skulle dö, tänk er cykla i typ 30 min när det är plus 45 grader ute. Det är något som jag inte skulle önska till alla:P Menmen! Jag, Spencer och Kylie cyklade till ett shopping centrum för att köpa lite godis till Thea som kommer idag)) Så köpte lite godis sen satt vi på Starbucks och chillade. Nu ska jag snart Skype med Amor och sen blir det pooool! Älskar att man kan sola och bada. Sen kommer Gege med min nya mobil och mitt nummer!!! Är så glad att jag äntligen får ett nummer. Sen på kvällen är det dags att träffa Thea!!)) Men puss på er ha en bra dag!



POOL TIME!


Smile, If you want me!

Sitter nu och väntar på att Amanda ska komma hem efter Allsång!! Är så himla avis att hon fick se finaste Saade!!! Men Det gör inget ska se Cody den 20 så))) I natt sov Kylie hos mig för Spencer hade en kompis så vi kollade på film men sen somnade vi. Klockan 6 ska vi åka till flygplatsen och hämta en ny student som kommer. Solade idag och tog foton på Justin, Spencer och Kylie. Imorgon kommer Thea!! Så taggad på att träffa henne. Tycker min tshirt säger allt hahah! Men nu kom Amanda så skriver senare.
Kram

Sleep Sweet!

Wish Kylie and Lisa ♥


Western

Hej! Kom hem för cirka 20 minuter sen. Va ute och red, gud vad skönt det var att igen sitta i sadeln. Och det var det var min första gång att rida western! Det var skit coolt hahah)) Annars så gick det jätte bra i skolan, sen åkte och jag köpte mig lite saker! Annars har vi kollat på film och bara chillat. Ska nog snart gå och sova, har ont i magen men det kommer säkert gå bra! Just nu är the Anderson family hos oss. Haha älskar de! Ha en fin dag.
Pusss

Im Into you

Song of the day ♥

Phoenix


Goooooodmorgon!


Heeeej sunshines! Hoppas ni är på ett likadant humör som jag! )) Jag mår iallafall super bra, har precis gjort i ordning mig och ska gå upp och äta frukost. Idag har jag mycket att göra. klockan 11.30 har jag möte i min nya skola är lite nervös men det kommer säkert gå jätte bra, får hålla tummarna. Sen måste jag hämta ut pengarna, åka köpa lite saker. Hämta mitt nya mobil kort och sen prata med Dawn om regler och så! haha så en dag med massor av saker. Vädret här är super och om exakt 2 veckor börjar min skola! Är såå taggad. Men måste chilla iväg ha en jätte bra dag/natt.
Kram

Breakfast


Sitter nu och käkar frukost. Har fått lite problem med pengarna för mamma skrev fel på efternamnet. Men det kommer säkert ordna sig! Men hade en jätte fin kväll igår. Tray och hans syskon kom över så vi bada i poolen i cirka 3 timmar efter det käkade vi middag! sen hade vi movie night och Gege kom över! Ska gå och dusha snart sen htta på något med Kylie och Spencer! :))
Pusss o kram

Arizona!



Heeeeeeeeeej! Det har varit ett tag sen JAG skrev! Haha ne men jag är glad att jag har en hemlig kompis som skriver för mig lite gulligt av henne. Nu har jag iallafall tänkt börja blogga rejällt. Har ju flyttat till USA, Arizona i ett år! har varit här i två dagar och älskar det. Sp underbara människor. Har sett min skola och den va bara för snygg. Har fortfarande inte ställt om mig med tiden men det kommer nog snart. Köpte mig en ny dator igår så är en ännu gladare tjej nu:))) Ska ta lite foton av huset idag och så, så att ni kan se vad det här egentligen föreställer. Min familj är underbar. Hoppas ni där hemma mår bra!! See yooouu))

I'm thinkin' that all that still matters is love ever after.


Nämen tjenare bloggen! Tänkte uppdatera bloggen lite, jag befinner mig just nu i Bulgarien och här ska jag vara till den 20e juli. Åkte från älskade Moskva igår, och kommer inte återvända till Moskva förens sommaren 2012, känns lite sorligt faktiskt. Men jag ser verkligen fram emot att åka till Arizona, och där ska jag dricka massor av Arizona Ice Tea. Bara för min älskade Amanda. Och jag ska absolut inte ligga vid poolen och plugga i jul, för det har jag också lovat mina fina vänner. Sen ja, vad har jag mer att säga. Äh, inte så mycket. Får se när jag uppdaterar nästa gång.
Btw, jag älskar min underbara älskade bästaste finaste och underbaraste vän Amanda! ♥

XOXO
Lisa Carvajal.

RSS 2.0