James Morrison

Jag satt för några dagar sen och började lyssna på den här snubben! Minns väldigt mycket från han låtar och tycker dom e skit bra!






Russin!

 


Bild tagen av söta Linnea

HeeeJ! Rubriken hör inte alls med det inlägget men tänkte bra på Russin hahahah!Men som ni kanske vet e jag i Swe nu och kommer vara till den 12 nov! Awesome. Men kom hit i torsdag och har haft det helt grymt! Har träffat väldigt fina personer. Men idag har jag varit ute med älskade Issa och en på kvällen men Toja och Umis. Träffade Angela och Arina i tc idag fina flickor :D Ska få se en film som då har gjort spännande!! Imorgon ska vi firar lite emma hos Amanda kommer bli skit kul. Kommer inte kunna lada upp många bilder för har en ganska gammal data här som inte kan ta imot minneskort. Men jag tror ni kan överleva :)  Min lilla kusin ligge och sover bakom mig så ska nu gå och dusha och kryppa ner brediv honom.

xoxo Lizka


En fin bild som söta Tonja tog idag :D


I hate how Much I love U

I cant Stand how much I need You

Cam?

Heej! Hur mår ni? Jag mår bra fast är väldigt trött. vet att jag inte har bloggat något idag men har inte haft något humör. Ska snart gå och sova för imorgon är det skola. Har kollat på Gossip och pluggat helt underbart. Men det som fick mig skratta var när jag camade med Lauris på msn! Haha jag fick jätte ont i magen av allt skratt. Har många läxor och tankar. Men nu ska jag begå mig in i Gossip girl världen och vara där ett litet tag.
xoxo Lizka!

 


26 okt 2010

Heej! en till knasig dag har gått förbi! Har varit i skolan som vanligt och chillat lite med livet :D Va hemma hela dagen sen och försökte plugga musik men det gick inte alls bra för mig. Måste spela in 4 låtar, och min röst är lååååångt ifrån fin! Så blev bara bajs. Så blev sitta på datan istället. Nu ska jag snart kolla på Gossip girl har blivit så inne i det. måste plugga lite matte också. Kom på att de var ett år sen jag och mamma satt på datan och biställde mina två biljetter till Tokio Hotel och Beyonce! Vill så himmla tillbaka till båda konserterna men mest TH! :D Ha en fin kväll!

två fina och älsade flickor <3


Im Done

Livet är inte perfekt och kommer aldrig att vara det. Men jag förstår fortfarande inte  varför man ska göra duma saker mot en nära person. varför göra så att den du älskar mår dåligt får otur och dör inuti sig. Varför göra så, bara för att du ska få bättre, bara för att du är värd mera.
De är inte rätt, vi förstör för varandra och får ändå inget av det. Alla vi är så himla egoistiska på dena jord. Man ska stå för varandr och inte knuffa bort varandra.
Om du bara tar en minut av din uppmärksamhet och gör något fint och underbart för en person så kommer tiden då du kommer få dubblet så mycket tillbaka. Man förstör bara för alla och för sig själv. Jag vill inte leva i en värld där alla skiter i varandra. JAg årkar inte längre, det går ine....






USA here WE come!


De var nog det mest gulligaste jag sett! Binkan med sin lilla hund i rosa koppel

I natt så lyfte ett plan och flög iväg. De var inte något vanligt plan, de var planet som tog de två mest underbaraste personerna ännu längre bort från mig. De har åkt men jag är kvar. och det ända jag har kvar är hoppet om man de någon gång ska komma tillbaka

Hope

Har nu en ny kategori som heter My photos och där kommer jag att lägga ut foton som jag tagit! :D

Mycket att göra!

Skulle inte ha något imot en varm kopp kaffe från SB.
Goooooodefter middag! Hur har eran dag varit?`MIn har varit ganska bra men har varit jätte trött. Nu måste jag göra min Idrott läxa och musik läxa som ska vara klar innan lovet. klockan 8 har jag tid i skönhetssalongen, så de blir bara att klä på sig och chilla ditt. måste också kolla på Gossip gud vad jag är fast vill bara veta mera och mera. Hehehe men nu ska jag göra mina läxor!
xoxo Lizka

Never Forget


Only One




One life to live
One love to give
One chance to keep from falling
One heart to break
One soul to take us
Not forsake us
.......

 

´

Attention


Awesome Helg!

OMG gud vilken bäst helg jag hade. från fredag till idag.  Va hemma hos Sten hela helgen. Igår så var det en av de bästa jag gjort. De var Trick or Tree day! Och då ska man gå runt och samla godis haha! Och så klar så åt jag så att jag nästan dog. Men samtidigt så hade vi skit kul med massor av människor och va på AAS och så! De var verkligen något jag intr glömmer. Tog helt cp bilder!
Puss


Jag och Sharon!


Jag och Sten trodde vi va jätte snygga! :D



Hahaha

Desola o Sharon!


En liten blick av min cp helg hehe!


Science

Heeeellu! Sitter med Sten, Sharon  och typ 20 per till p[ Science! heheh Sten och Sharon pluggar medans jag cillar med livet! Skriver mer ikv'll!!

Puss.



Prov



Heellu

Sitter nu i skolan och ska ha matte prov om 5 minuter, Hoppas de går bra känner mig taggad.

So wish me good luck!



Darkside of Life

One day it will happen!

De lilla hörnet

En liten bild på mitt lilla klassrum i skolan
Heej! Hur mår ni? jag ligger iallafall nu i sängen och ska sova! har haft en väldigt bra dag i skolan. Imorgon ska jag till Sten och vi ska åka till Metropolis ett stort köpcentrum. Hoppas jag hittar något ; ) Va på Ikea idag och såg att de redan är Jul stämmning där. Man kunde redan köpa glög och pepparkakor, Hela jag fylldes av en kjul stämmning. Men Hoppas ni också hade något fint i den här dagen. Men nu ska jag hoppa in i min sköna säng för imorgon åker jag själv till skolan!
Puss!

I miss U so Fucking much

I miss u so much. You make me smile, feel that you always will be here by my side. I Hope we will meet one day agian. Love u ...

Fall....

 

 

Igår var jag ute och tog lite fina höst bilder! Dom här bilderna ger mig en fin känslan


Photoshooooot!

Hade min egen lilla PHOTOSHOOOT idag:)

Historia

De har varit en väldigt lång och kylig dag. Har regnat och blåssit! Så höll på att somna på nästan varje lektion. Efter min fina dag i skolan så åkte jag till en av Moskvas kändaste kyrka. De handlade om ett arbete i skolan. Så gick runt där cirka en timme. va faktiskt jätte fint. kan inte att människor har kunnat byggt och målat något sånt. Sen blev det en middag på en Japansk resturang. Har iallafall varit en ganska bra dag. Hoppas eran dag också var bra:)

Kram


Connect


Kiss Me






Little Message

Heej! tänkte skriva ett litet inlägg och bara säga att jag e verkligen på super humör! kom nyss hem från en underbar promenad i parken. De är verkligen jätte fint väder. Tog massor av bilder. Ska städa nu sen bloggar jag mer

Ciao

The Family Stuff!


Crazy Day

En bild från våren!

Heej! dagen har verkligen varit konstig och rolig. va i skolan sen åkte jag till Sten! där va vi ute med lite personer och hade skit kul! komhem kollade på Gossip och nu ska jag sova. så sog min dag ut! haha inte så himmla intresant men jag är helt överlycklig nu. jag är så himmla glad för en sak och för den personen. Jag älskar när mina nära och kära är lycklig då blir jag själv det.  så nu är det dushen och hoppa in i sängen!!
Helt överlycklig

Happy Birthday

Älskning jag glömmde skriva det igår men gör det nu.
Grattis på din födelsedag. för sex år sen kom en liten flicka fram till mig och frågade om hon fick vara med?! och från de momentet har du ståt mig nära. Du finns alltid här för mig och kan alltid hjälpa mig, du kan sista i timmar och lyssna på mina problem och de är jag väldigt tacksam över! men det som väldigt få människor i världen kan göra, de är att vara glada för någon annas skull. Jag älskar dig otroligt mycket och vet faktiskt inte om mitt liv skulle vara lika fint som idag utan dig. Du betyder för mycket för mig och jag hoppas de kommer vara förevigt

Grattis älskade Sten.






Close your eyes and fall

Har nu gjort klart allting och känner mig jätte stolt! ska bara skicka uppgifterna nu:) Under såna här kvällar då jag bara sitter och tänker så fattar jag hur mycket jag älskar mina vänner och att jag inte skulle kunna utan dom. Man tror att man kan leva utan dom men det går bara inte. bara efter en vecka utan kontakt med dom blir man vansining. och en sak till förstog jag igår natt, att jag har nog världens bästa liv.
Jag är lycklig




Never Forget


Söndag

Heeeej! Nu är det söndag och det menas att de är pluggande på gång. Jag har suttit ganska länge och gjort min engelska så har skrivit klart texten, nu är det bara biologi och spela in ett röst clip kvar :)  So wish me good luck! Hahah ogår var en awesome dag. va med pappa och köpte lite saker. Köpte ett bar pyjamas byxor som jag tyckte vad jätte gulliga och fina. Sen köpte jag en ny parfym till mig och såklsrt såköpte vi god mat. Va på Puhs sleepover igår va roligt! vi dansade loss snackade en massor och jag sov skit! men men haha. Imorgon är det Skola. om 2 veckor är det lov och jag hoppas hitta på något roligt. men nu ska jag plugga vidare pluggar sen
Puss
P.S Har varit arg på några personer så n u  har jag skickat två mail till både! :D

Dude looks like a Lady


Hallo!!
tidigare idag hade jag lite utbrått som n i kanske märkte! Men nu e jag på toppen, hoppar runt dansar och sjunger haha! Saknar bara mina vänner här. Mina päron kommer hem idag så måste städa och ska  baka lite! :D Men nu sitter jag framför datan och tvn, klockan sju skaq jag börja städa. så nu måste jag plugga! har gjort mitt älskade kaffe och lite mackor! Mitt schema till kvällen:
Plugga :P

Städa

Laga mat

kolla på Gossip Girl!


En gullig bild på mig och pappis


Jag hatar verkligen MATTE

OMG vill bara skjuta alla och allt nu! har suttit och pluggat jäkla matte i över 3 timmar , och ett ända tal ska förstöra allt!! JAG HATAR MATTE! fattar inte värför man inte bara kan lära sig grunderna och sen om man vill bli något med matte kan man väl gå på speciell skola! Matte kan gå och dö!!!!!!

TACK FÖR MIG



Ready set GOOOO!

Heeej! Sitter i skolan nu! Har så mycket att hinna göra klart tills imorgon så nu blir det bara KÖRA!Jag är inte på världens bästa humör men om man vill något då fasiken ska det bli klart! Somna igår vid 3 men hann klart att skriva om dag 3. så blev ganska nöjd. Ibland så årkar jag bara inte med allt de blir för mycket. Man vill bara fly, fly någonananstans där ingen kan se dig. De är alltid lättare att ge upp än att kämpa. Om man inte kämpar så får man inget.

Om du tror på dig själv så kommer du att klara dig




Svar på Kommentar!

Anonym om Take Me back:
Wasuup!
Hade inte du en mixpod på sidan av din blogg förut?
Jag har skaffat en, men vet inte hur man lägger in den på bloggen. Jätte tacksam för svar.

Puss

Hej! Ja du har rätt det hade jag! Du går in på kodmallar under design. Sen tar du koden och lägger in den där du vill ha den, men under side så den hamnar på sidmenyn. Om du inte förstår kan du kolla in på designadinblogg.se, där hittar du allt!

Puss

Ich Liebe Scrubs, Ich Liebe Liebe Scrubs

Satt och kollade på fina bilder som min vän hade taggat mig på och då kom den här bilden fram! Jag börjar le och Frågar min kära vän amanda om Scruns och gissa vad hon säger? exakt Bill citat:
Ich Liebe Scrubs, Ich Liebe Liebe Scrubs

Haha börjar skratt på en gång. Så fina minnen av det!
Hör amanda sjunga Break away nu!
Såååå himmla fint!!
Men ska göra Engelska snart och sen måste jag bara sova:)
Puss o kram på er




Take me Back to the Place where everything Start

 

 

One summer can change a whole life Forever......I Love u so Much Uma &Amanda

Gossip



Sitter nu och kollar på Gossip girl! jag blir på bättre humör av den. den är verkligen om livet ändå om det är typ bara rika och bitchiga människor så har dom samma problem som alla vi! Jag gillar verkligen den serien och tycker attt man kan lära sig saker. Livet är väldigt svårt om dina nära och kära vänder ryggen till dig. Jag har själv varit med om det och de var inte de finaste tiden. Det är då man förstår att de är bara du som kan göra något, man kan inte längre lita på dom man måste gå själv. De är svårt att resa sig från botten utan att ha en utsträckt hand till hjälp men om man bara tror så går det.


Its Your life and your time! Just do it



Dåligt Humör

Jag vet att jag har inte bloggat ett enda skit men igår var jag hos Sten och det var fett kul. har skit ont i min arm och förstår inte min matte! det betyder att jag suger bajs!!!! Men jag lovar att blogga så fort mitt humör blir bättre!
Puss på er!

En bild från igår


27.09.2007 That day..










Den här dagen var nog den mesta underbaraste dagen. Den lycka jag kännde då. kan inte beskrivas. jag vill tillbaka se dom här killarna le,gråtta och skratta. Dom är allt allt i kanske bara en minut men ändå för alltid.

Danke Schön


About Me

Favoritcafé: Starbucks

Favorittidning: Har många!
Bästa saken som händer i vinter: Jag kommer att resa

Favoritplagg i garderoben just nu: Min nya tröja!
Längd: 173
Vanligaste färgen på mina kläder: Netrala
I sommar kommer jag att gå klädd i: Långt till sommar så får väl se vad modet säger
Men absolut inte i: Pjälsmössa!
Mig själv med tre ord: Snyggast, Bäst och helt underbar! Haha EGO
Jag tränar: ibland
Höger- eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: Trött
Är det nåt du absolut inte äter: Lever

 Kläder just nu: Uggs, linne,jeans och tröja
Vad sa du senast: Haha Verkilgen!

Fisk eller badkruka: ?
Spelar du nåt instrument: Nope
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: Slösare ;)
Har du några homosexuella vänner: Japp,
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: självklart
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3 J
Vad ska barnet/barnen heta? : Offf lite svårt!
Bio eller promenad: bio

Är du kittlig: nope
Rädd för insekter? Uhh dome äckliga,
Största svaghet: dåligt självförtroende.
Det här är jag bra på: …?
Bästa bok? Just nu God natt mister Tom
Chips, morötter eller godis? Allt och lite mer! Hehe :D
Pizza eller hamburgare? Pizza

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Tatuera mig!

Stökigt eller välstädat? Något mitt i mellan!
Gillar du att sjunga? Hahah med min röst så kan jag bara sjunga i duschen! :P
Anser du att du är stark? Mm

Använder du knark? Nope
Kaffe, te eller inget? Kaffe
Har du en besatthet? Kanske
Vem är din bästa vän? Har flera stycken. Och älskar dom lika mycklet <3
Civilstånd: singel   
Var var du senast? Skolan
Vem hatar du mest nu?
BILL OCH WOLFGANG!


Take Me back

We are always by your side....

Puss på er!

Hellu! Ska sova väldigt snart har haft en underbar dag. Glömde kameran hemma så fick inga riktigt bra bilder. Men va ialla fall ute med älskningen Nadia! sitter nu och pratar med SÖtaste UMIS! Saknar henne. men hon vet att jagälskar henne. Chattar lite med Amanda och vi skriver verkligen seriösa saker til varandra haha NOT!
Men nu ska jag sova puss på er heheeh

:D




GO!

Så nu sticker  jag iväg!! Ha en bra dag, puss på er:)
P.S kör på lite Gucci idag :D

10 oktober 2010

Heej! Hur mår ni? jag mår väl bra men har ont i min arm. har presic målat naglarna och ättit frukost! ska snart klä på mig och dra ut och träffa Nadia! tar med mig kameran så hoppas det blir bilder. De är skola imorgon men jag vill verkligen inte gå. Men nu är det söndag och jag ska ha kul. Snackade med sötnosarna Uma, Tonja och Amanda igår. Har saknat dom!! Men nu måste jag chilla och göra mig iordning! :I
Puss på er




IM HOME!

Heeelllu
som ni kanske märkte så var jag i Italien! och de var awesome, så mycket skratt, grått och lycka! Men nu är jag iallafall hemma. Imorgon sticker pårona iväg igen på en vecka. Men jag e kvar hemma måste plugga :D Jag har över 1000 foton och ajg årkar verkligen inte lägga ut alla nu men lägger ut ett par bilder nu! imorgon blir det bio men hoppas på ett fint samtal av Bahh och Cocopops ikväll <3

Love u







Ett Litet Brev till min Älskade Amanda!

Älskning jag såg ditt inlägg! och du vet att jag gärna hade velat åka till Sverige men de blev bara lite för kallt hemma så tänkte att Italien och havet passar nog lite bättre!! Jag saknar dig skit mycket och verkligen väntar på att DU ska komma till Moskva och vi ska ha himmla kul (Uma och ni anadra med Älskar er och väntar) Men Amanda du e mitt lilla leande du får mig le!! och finns alltid här :D Jag måste se dig NUU i november och du vet vart ;) Love u sååå himmla mycket
P.S Hälsa Familjen HEDMAN! :D
Danke för att du ändrade bloggen!! Love u

 


ICH LIEBE DICH!



Amanda här, kände för att blogrape'a min fina Lisa såhär på kvällskvisten. Och jag kan väl börja med att säga att jag inte alls är avundsjuk på henne att hon är i Italien just nu, nej. Sen tycker jag faktiskt att hon borde åkt till Sverige istället för Italien, för likosm Sverige är så mycket coolare och så mycket finare människor som faktiskt vill att hon kommer hit. Så ta din rumpa och kom hit är du snäll. Annars så skulle Sten posta dig till Sverige, Märsta.. Har hon gjort det? Nä..

Nej nu ska jag, mitt element(Andromeda) och mostafa sova. Godnatt liksom!
Saknar dig älskling, och älskar dig!


By your Side




Beautiful

Cute

Best

Wonderful

Funny

Crazy

Just you!

I Love u to much
to Forget you

RSS 2.0